5 motive pentru care se merită refacerea terenului de tenis cu gazon artificial

Odată cu închiderea sezonului de tenis, cei mai mulţi jucători îşi lasă echipamentele deoparte şi aşteaptă primăvara, pentru a-şi reîncepe activitatea.
Acesta este momentul perfect în care puteţi începe refacerea suprafeţei terenului de tenis şi pregătirea acestuia pentru sezonul care va reîncepe în curând.
Iată 5 motive de luat în considerare dacă nu sunteţi hotărât că terenul dumneavoastră de tenis trebuie reabilitat.

1. Creşterea orelor de joc

tennis-courts-synthetic-turf-kl-club-view
Indiferent de locul în care păşiţi, fie pe un teren de tenis Wimbledon sau pe asfaltul din parcul local, nimeni nu vrea să audă că ploaia a oprit jocul. Terenurile de tenis din gazon artificial nu numai că sunt mai puţin alunecoase pe vremea rea decât cele cu gazon natural şi terenurile de tenis cu suprafeţe dure, dar acestea se şi usucă mult mai repede. Acest lucru extinde orele pe care jucătorii pot să folosească suprafaţa de joc şi le permite să se întoarcă pe teren mai repede, în condiţii adverse.

2. Performanţă consecventă

tennis2-585x388
Cu atât de multă concentrare în timpul unui meci, ultimul lucru de care orice jucător îşi face griji este dacă mingea va sări cu adevărat. Având în vedere condiţiile nefavorabile care pot transforma unele suprafeţe de joc, gazonul artificial este atent proiectat pentru a se asigura că rămâne consecventă atât mingea şi cât articulaţiile pe termen lung.

3. Varietate de joc
Având în vedere faptul că fiecare tip de suprafaţă (zgură, gazon, suprafaţă dură) poartă propriile sale caracteristici de joc, un amestec de suprafeţe vor marca baza dumneavoastră sportivă şi vă va asigura că jucătorii au o mulţime de opţiuni din care pot alege.
Mai mult decât atât, jucătorii, fiind într-un mediu competitiv, vor trebui să se adapteze la diferite condiţii de joc, deci are sens ca aceştia să practice tenisul pe diferitele tipuri de suprafeţe cu care s-ar putea întâlni pe parcursul unui sezon.
Diferitele tipuri de suprafeţe de teren, oferă bazelor sportive şi cluburilor, libertatea de a alege suprafaţa care este potrivită pentru ele – indiferent dacă este un teren de tenis din zgură mai lent sau un teren de tenis cu gazon artificial mai rapid.

4. Mai blânde la nivelul articulaţiilor

tennis3-585x390
Suprafeţele dure sunt fără îndoială, mai aspre asupra articulaţiilor, de aceea, terenurile de tenis artificiale ar trebui să prezinte o opţiune atrăgătoare pentru acele cluburi şi baze sportive care doresc să protejeze bunăstarea membrilor şi să atragă pe alţii să folosească facilităţile lor.

5. Caracteristici personalizate
Poate că cea mai mare provocare pentru orice club de tenis este atragerea şi reţinerea membrilor. Există atât de multă competiţie între cluburi, încât standardul şi varietatea de facilităţi oferite sunt mai importante decât oricând, iar suprafeţele noi, curate, sunt un mod sigur de a stimula profilul la nivel local.

Lasă un răspuns.

terenuri tenis gazon artificial terenuri sport gazon sintetic tip pardoseli sportive zgura terenuri sportive minifotbal teren tenis zgura teren tenis suprafata hard terenuri de tenis terenuri sportive sintetice terenuri lut tribune udare gazon volei terenuri sportive beton terenuri sportive terenurile de tenis terenuri sport terenuri tenis gazon sintetic vestiare sportive teren volei terenuri tenis umplutura teren sport Tribuna terenuri de tenis gazon artificial terenuri sport tartan tipuri piste terenuri badminton tribune sportive terenuri de sport terenuri de fotbal video terenuri fotbal teren usamv terenuri de baschet rezidenţiale terenuri de tenis din zgura terenuri sintetice terenuri tenis parchet terenuri multisport terenuri multifunctionale terenuri minifotbal terenuri tenis curte usamv cluj napoca unde alergam in bucuresti UEFA terenuri multisport scoli