Investiții noi pentru comunitatea din PĂNET, Mureș, realizare de primărie

 Locuri noi de joacă pentru copii – cel mai recent proiect de succes al primăriei PĂNET, Mureș

Locurile de joacă sunt spațiul în care copiii noștri din mediul urban cât și din cel rural, își trăiesc copilăria și învață lucruri esențiale creșterii și dezvoltării lor. Ele oferă un loc sigur pentru ca cei mici să exploreze, să se urce, să se joace jocuri și chiar să evadeze în tări indepărtate pentru o aventură imaginativă. Spațiile de joacă pentru copii sunt mai mult decât structuri de joc și leagăne: sunt un loc minunat pentru copii și părinti pentru a-și face noi prieteni și socializa.
Conștienți de aceste numeroase beneficii ale locurilor de joacă, este și comunitatea PĂNET, județul Mureș care, la inițiativa domnului primar Bodó Előd Barna, a reușit să le ofere copiilor din 5 sate ale comunei, cele mai performante și frumoase locuri de joacă.
Locurile de joacă au fost realizate de către echipa Atlas Sport în Târgu Mureș, în următoarele sate:

Santioana de Mureș, Cuiesd (2 locuri de joacă), Berghia, Pănet (3 locuri de joacă), Hărtău.
Totalul investiției celor 8 parcuri de joacă, s-a ridicat la 107,819 RON.
Fondurile au fost alocate de către primăria PĂNET, pentru modernizarea și dotarea parcurilor cu echipamente noi de joacă.
Deși în fiecare dintre parcuri existau echipamente de joacă, aceste necesitau amenajare și modernizare, pentru ca experiența de joc să fie una plăcută, dar mai ales sigură pentru copii.

Lipseau echipamentele de joacă și o parte din echipamentele existente erau vechi, necesitând urgent reparații.
Noile locuri de joacă pentru copii sunt acum dotate cu echipamente noi, sigure, de calitate și cu design atrăgător pentru copii. Printre echipamente au fost instalate: balansoare, leagăne, topogane, complexe de joacă, dar și aparate de fitness pentru ca adulți să se poată bucura alături de copii, de beneficiile mișcării în aer liber.
Au fost instalate, de asemenea, și bănci pentru părinții, pentru ca aceștia să se poată odihni și relaxa în timp ce copii se află la locul de joacă.
Toate aceste contribuie la un timp frumos și de calitate, în aer liber, atât pentru copii cât și pentru părinți și bunici.
Noile locuri de joacă sunt acum mândria satelor, fiind destinate copiilor de toate vârstele și deschise publicului non-stop.

Echipamentele de joacă, Atlas Sport sunt realizate cu cele mai noi și mai performante utilaje și tehnologii din domeniu (utilaje de turnare LLDPE și aluminiu, roboți industriali de sudură, etc). Produsele sunt realizate și agrementate la standarde Europene și Internaționale consacrate.

Lasă un răspuns.

tip pardoseli sportive volei pe plaja umplutura teren de sport terenuri tenis gazon sintetic terenuri fotbal umplutura teren sport terenuri sport tartan Tribuna volei copii terenuri sportive minifotbal terenuri multisport scoli zgura terenurile de tenis umplutura teren sportiv volei terenuri sportive UEFA terenuri tenis parchet terenuri minifotbal terenuri de tenis din zgura terenuri sport volei interior udare gazon unde alergam in bucuresti terenuri tenis terenuri sport gazon sintetic terenuri multisport usamv cluj napoca terenuri lut video tribune terenuri de tenis gazon artificial terenuri sportive beton utilaje intretinere gazon sintetic terenuri tenis gazon artificial terenuri multifunctionale terenuri tenis curte terenuri sportive sintetice tipuri piste terenuri de tenis renumite tribune sportive terenuri de sport terenuri sintetice vestiare sportive terenuri de tenis