Avantajele terenurilor de tenis cu suprafaţă dură

Suprafeţele dure câştigă trofeul pentru durabilitate, jucabilitate şi valoare pe termen lung. Beneficiile includ:

Creşterea rezistenţei la dezvoltarea fisurilor
Creşterea rezistenţei la aplanare sau opintire
O pantă mai controlată pentru un drenaj mai bun
O suprafaţă mai uniformă de joc
Controlează articulaţiile
Costuri de întreţinere mai mici
Durată de viaţă mai lungă

Un teren din beton bine construit şi bine întreţinut, poate oferi decenii de distracţie. Dar va trebui să plătiţi construcţia acestuia pentru că acesta să ajungă să ofere astfel de caracteristici. Costul unui teren de tenis din beton, cu o suprafaţă amortizată, poate fi dublu faţă de un teren din tartan, de exemplu.
Costul final al unui teren de joc depinde de o serie de variabile, inclusiv condiţia şi accesibilitatea terenului, tipul de sistem de suprafaţă aplicat şi orice accesorii şi facilităţi cum ar fi amenajarea peisajului, garduri, o zona de vizionare şi iluminat pentru jocul de noapte.


Deşi se admite că terenurile din beton costă mult mai mult iniţial decât asfaltul, o suprafaţă de asfalt necesită adesea o întreţinere mai frecvenţa şi mai costisitoare pe întreaga durată de viaţă. Prin propriile noastre înregistrări, estimăm că un teren de asfalt va fi indisponibil pentru joc, datorită reparaţiilor efectuate pentru aproximativ 100 de zile pe o perioada de 20 de ani.
Dacă aveţi un buget imitat, există modalităţi prin care puteţi să vă reduceţi cheltuielile pentru o suprafaţă din beton, fără a compromite calitatea, cum ar fi optarea pentru un teren dur, mai degrabă decât o suprafaţă amortizată, sau neinstalarea gardurilor şi amenajărilor peisagistice.

Avantajele unui teren de tenis din beton
Ce îi oferă betonului avantajul competitiv? Terenurile de joc din beton sunt mai durabile, necesită mai puţină întreţinere şi sunt mai rezistente la fisuri. În plus, terenurile din beton pot fi instalate adesea pe soluri instabile unde ar fi prohibitiv pentru a efectua excavări extinse şi lucrări de bază pentru a susţine un teren de asfalt.

Lasă un răspuns.

video terenuri tenis gazon sintetic terenuri tenis gazon artificial terenuri sport gazon sintetic terenuri de fotbal teren usamv terenuri multisport scoli tribune teren tenis zgura terenuri sportive minifotbal terenuri tenis curte terenuri tenis parchet terenuri fotbal Tribuna terenuri de tenis tip pardoseli sportive terenuri sport terenuri de tenis gazon artificial UEFA vestiare sportive terenuri sportive sintetice umplutura teren sport terenuri tenis terenuri multifunctionale volei teren volei unde alergam in bucuresti tipuri piste terenuri multisport teren tenis suprafata hard usamv cluj napoca terenuri de baschet rezidenţiale zgura terenurile de tenis terenuri de sport terenuri minifotbal terenuri sportive terenuri lut terenuri badminton udare gazon tribune sportive terenuri de tenis din zgura terenuri sintetice terenuri sport tartan terenuri sportive beton