Care este cea mai bună suprafața cu întreținere scăzută pentru miniterenul de sport?

Acea furnicătură ciudată pe care o simțiți la degete în această perioadă a anului este nevoia de apune mână pe o rachetă de tenis sau mingea de baschet și de a va îndrepta spre terenul dvs. din curte.
Odată ce se topește zăpada, nimic nu va oprește!
Cât de mult trebuie să faceți înainte de a ajunge  să jucați  pe teren depinde de ce fel de suprafaiă aveți.

Asfalt? Beton? Care dintre ele este cea mai bună suprafată sportivă cu întreținere redusă pentru terenul dvs.? Să aruncăm o privire la nevoile de întreținere post-iarnă pentru suprafața sportivă, durata de viată tipică și modul în care compararea diferitelor terenuri se face atunci când în final vă îndreptați spre terenul de sport pentru a vă juca.

Terenuri de asfalt și beton
Terenurile de asfalt și beton sunt predispuse la fisuri sau zone care se sfărâmă, cauzate de înghețarea repetată și dezghețarea peste iarnă. Dacă aveți un teren de asfalt sau beton, va trebui să îl inspectați de aceste semne de deteriorare a iernii.
S-ar putea să existe crăpături sau zone sfăramicioase, cauzate de înghețarea repetată și dezghețarea peste iarnă.

Verificați dacă există puncte slabe care ar putea să vă împiedice să jucați. În caz contrar, va trebui să turnați din nou asfalt sau beton pentru a efectua toate reparațiile necesare înainte de a vă juca. O suprafată sportivă imbătranită și deteriorată nu este doar enervantă pentru a se juca pe ea, ci este și periculoasă.
De, asemenea, dacă marcajele sunt șterse, acestea vor avea nevoie de o remarcare. Dacă terenul dvs. de beton are o acoperire acrilică, acele linii pictate ar putea să fi dispărut și ele.

Care este durata de viață a terenului?


O suprafată sportivă de asfalt va dura între 6 și 10 ani cu utilizare normală. Un teren de beton este durabil aproximativ 10 ani.
Dacă terenul dvs. are o acoperire acrilică, majoritatea furnizorilor vă recomandă să vă reanalizați curtea la fiecare 3 pană la 5 ani, în funcție de cantitatea de utilizare și de expunerea la mediu.
Atlas Sport oferă cea mai lungă durată de viată. Toate suprafețele în aer liber au o garanție de 5 ani și o sperantă de viată de 25 pană la 30 de ani. Dacă oricare dintre plăci se va deteriora, puteți înlocui pur și simplu acele plăci specifice, în loc să faceți o înlocuire completă a suprafeței.

Lasă un răspuns.

volei copii terenuri de baschet rezidenţiale terenuri fotbal video teren tenis zgura teren usamv terenuri multifunctionale terenuri tenis gazon sintetic terenuri de tenis terenuri de tenis gazon artificial Tribuna unde alergam in bucuresti tipuri piste terenuri sport gazon sintetic terenuri tenis parchet tribune sportive terenuri de tenis din zgura volei terenuri de sport vestiare sportive terenuri sport usamv cluj napoca udare gazon terenuri sportive sintetice terenuri lut terenuri sportive beton terenuri badminton terenuri sportive umplutura teren sport terenuri multisport scoli terenuri tenis gazon artificial terenuri sintetice UEFA terenuri de fotbal terenurile de tenis terenuri tenis terenuri minifotbal terenuri sportive minifotbal tribune tip pardoseli sportive terenuri multisport teren volei zgura terenuri tenis curte terenuri sport tartan