Care este cea mai bună suprafața cu întreținere scăzută pentru miniterenul de sport?

Acea furnicătură ciudată pe care o simțiți la degete în această perioadă a anului este nevoia de apune mână pe o rachetă de tenis sau mingea de baschet și de a va îndrepta spre terenul dvs. din curte.
Odată ce se topește zăpada, nimic nu va oprește!
Cât de mult trebuie să faceți înainte de a ajunge  să jucați  pe teren depinde de ce fel de suprafaiă aveți.

Asfalt? Beton? Care dintre ele este cea mai bună suprafată sportivă cu întreținere redusă pentru terenul dvs.? Să aruncăm o privire la nevoile de întreținere post-iarnă pentru suprafața sportivă, durata de viată tipică și modul în care compararea diferitelor terenuri se face atunci când în final vă îndreptați spre terenul de sport pentru a vă juca.

Terenuri de asfalt și beton
Terenurile de asfalt și beton sunt predispuse la fisuri sau zone care se sfărâmă, cauzate de înghețarea repetată și dezghețarea peste iarnă. Dacă aveți un teren de asfalt sau beton, va trebui să îl inspectați de aceste semne de deteriorare a iernii.
S-ar putea să existe crăpături sau zone sfăramicioase, cauzate de înghețarea repetată și dezghețarea peste iarnă.

Verificați dacă există puncte slabe care ar putea să vă împiedice să jucați. În caz contrar, va trebui să turnați din nou asfalt sau beton pentru a efectua toate reparațiile necesare înainte de a vă juca. O suprafată sportivă imbătranită și deteriorată nu este doar enervantă pentru a se juca pe ea, ci este și periculoasă.
De, asemenea, dacă marcajele sunt șterse, acestea vor avea nevoie de o remarcare. Dacă terenul dvs. de beton are o acoperire acrilică, acele linii pictate ar putea să fi dispărut și ele.

Care este durata de viață a terenului?


O suprafată sportivă de asfalt va dura între 6 și 10 ani cu utilizare normală. Un teren de beton este durabil aproximativ 10 ani.
Dacă terenul dvs. are o acoperire acrilică, majoritatea furnizorilor vă recomandă să vă reanalizați curtea la fiecare 3 pană la 5 ani, în funcție de cantitatea de utilizare și de expunerea la mediu.
Atlas Sport oferă cea mai lungă durată de viată. Toate suprafețele în aer liber au o garanție de 5 ani și o sperantă de viată de 25 pană la 30 de ani. Dacă oricare dintre plăci se va deteriora, puteți înlocui pur și simplu acele plăci specifice, în loc să faceți o înlocuire completă a suprafeței.

Lasă un răspuns.

teren tenis gazon sintetic umplutura teren sport terenuri tenis parchet terenuri tenis curte terenuri multisport scoli UEFA terenuri badminton terenuri sportive sintetice terenuri de sport teren tenis curte terenuri sport terenurile de tenis terenuri multisport Tribuna teren tenis gazon artificial tribune tip pardoseli sportive terenuri de tenis terenuri de baschet rezidenţiale terenuri de fotbal teren usamv terenuri sportive minifotbal usamv cluj napoca udare gazon teren tenis zgura terenuri de tenis din zgura terenuri sport gazon sintetic terenuri sportive beton tribune sportive terenuri lut vestiare sportive terenuri minifotbal terenuri sportive teren tenis suprafata hard tipuri piste terenuri de tenis gazon artificial unde alergam in bucuresti terenuri sintetice teren volei teren tenis gazon terenuri tenis gazon sintetic terenuri tenis zgura video volei