Ce dotări mai puteţi include în construcţia terenului de tenis

Atunci când v-aţi decis să construiţi un teren de tenis şi aţi decis ce tip de suprafaţă doriţi, trebuie să aveţi în minte etapa de planificare pentru a profita la maximum de noua dvs. facilitate.

Interior sau exterior
Terenurile de tenis în aer liber vor fi mai la îndemână pentru toţi oamenii şi vor permite jucătorilor să folosească terenul în toate tipurile de condiţii; între timp, pe terenurile interioare se va juca în orice tip de vreme.
Aşa cum vă puteţi aştepta, ambele opţiuni au avantajele lor, aşa că discutaţi înainte cu antreprenorul dvs. pentru a stabili care este cea mai bună opţiune.

Iluminat


Terenurile de sport dotate cu stâlpi de iluminat pot să rămână deschise până noaptea târziu, oferind mai multe ore de joc pe tot parcursul anului. Acest lucru este un impuls pentru membrii clubului şi ar putea adăuga randamente sporite, dacă se taxează pentru închirierea terenului.

Spaţii sociale
Zonele sociale sunt atât o modalitate excelentă de a genera venituri, cât şi o opţiune mai atrăgătoare pentru jucători. Având în vedere acest lucru, cu siguranţă merită să vă gândiţi dacă o cafenea sau club vă aduc beneficii pe termen lung.

Planuri de viitor
Cel mai important lucru este să aveţi un plan clar care vă va permite să atrageţi noi jucători de toate vârstele şi abilităţile şi să vă asiguraţi că facilitatea dvs. va oferi veniturile financiare necesare pentru a justifica investiţia.
De asemenea, dacă solicitaţi finanţare, va fi necesar un capital amortizabil pentru a vă asigura că puteţi reabilita terenul atunci când este necesar.

Este de la sine înţeles că orice nouă instalaţie sportivă va implica o atenţie deosebită, dar amintirea celor de mai sus va contribui într-un fel la asigurarea facilităţii pe care o investiţi, care vă va oferi cea mai mare rentabilitate pentru investiţia dvs.

Lasă un răspuns.

terenuri de fotbal vestiare sportive terenuri sportive sintetice terenuri de tenis tipuri piste terenuri sportive beton usamv cluj napoca tip pardoseli sportive terenuri sintetice terenuri lut tribune teren tenis suprafata hard teren tenis curte terenuri de tenis gazon artificial terenuri sport gazon sintetic terenuri tenis curte teren tenis gazon Tribuna terenuri tenis terenuri sportive minifotbal umplutura teren sport unde alergam in bucuresti teren tenis gazon artificial tribune sportive terenuri de baschet rezidenţiale terenuri sportive volei terenuri multisport scoli terenuri de sport teren usamv terenuri minifotbal teren tenis zgura teren volei terenuri sport terenuri badminton udare gazon terenuri de tenis din zgura terenurile de tenis video teren tenis gazon sintetic UEFA terenuri tenis parchet zgura terenuri tenis gazon sintetic terenuri multisport