Terenuri Profesionale

De 13 ani proiectăm și executăm lucrări de anvergură, realizate de la A-Z la cele mai înalte standarde.
De la cluburi și licee sportive, primării, ministere, complexuri turistice până la corporații multinaționale cu mii de angajați – sute de clienți au încredere în noi să le construim bazele sportive.

Un teren de minifotbal este realizat din gazon sintetic pentru fotbal cu fir de 40-60 mm înălţime, umplutură din nisip cuarţos şi granule de cauciuc.

Mulți dintre clienții noștri preferă un teren multifunctional pentru a putea practica cu success mai multe sporturi: fotbal, handbal, baschet, tenis, volei.

Atunci când pe un singur teren sportiv se doreşte practicarea mai multor activităţi sportive, terenurile multisport sunt cea mai bună optiune.

Există patru tipuri principale de suprafeţe de joc, în funcţie de materialele utilizate pentru construirea terenului: zgură, gazon sintetic pentru tenis, suprafaţă dură şi tartan.

În plus față de proiectarea si construcţia bazelor sportive, vă oferim dotările şi echipamentele de care aveți pentru terenuri şi săli de sport. In functie de natura sportului, Atlas Sport va pune la dispozitie tot ce este nevoie pentru practicarea cu profesionalism a activitatii sportive dorite. Confecţionăm dotări pentru baze sportive (accesorii sportive) în atelierele proprii: porţi de fotbal, handbal, minifotbal, coşuri de baschet, fileuri de tenis/tenis cu piciorul, stâlpi …

Vă oferim soluţii de iluminat, cu randament luminos ridicat, durabilitate mare şi întreţinere uşoară. Puteti opta pentru nocturna LED sau clasică.

Realizăm tribune sportive pe structură metalică uşoară din oţel zincat. Principalele atuuri sunt eficienţă, costuri acceptabile, rezistenţă în timp şi întreţinere minimă.

Pentru acoperirea terenurilor şi bazelor sportive utilizăm două tipuri de sisteme: structură metalică + prelată și balon presostatic.

Sălile de sport se construiesc de cele mai multe ori pe structură metalică și panouri sandwich.

Suprafaţa ideală pentru execuţia pistelor de atletism este tartanul. Acesta are o elasticitate mare si în plus nu se deformează sau își schimbă culoarea.

Proiectul de construcţie clădiri vestiare include duşuri, WC şi un spaţiu de depozitare. Puteti opta pentru clădiri vestiare realizate din lemn sau tip container.

Terenul de baschet ideal este alcătuit din placă de beton sau afalt și o suprafață sintetică de înaltă performanță.

Terenurile de tenis dure sunt fabricate folosind materiale cum ar fi beton sau asfalt. Peste aceste suprafețe se aplică mai multe straturi de vopsea acrilică. 

Gazonul natural este realizat din soiuri alese de semințe de înaltă calitate, care produc un gazon dens, gros și rezistent la impacturi majore.

Gazonul artificial prezintă numeroase beneficii, poate fi utilizat 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în orice condiţii meteorologice.

De ce noi?

Referințe – zeci de referințe la nivel național si European.

Pasiune – suntem pasionați să realizăm cele mai bune proiecte posibile pentru clienții noștrii; ne bazăm pe bunele lor recomandări pentru a ne dezvolta.

O singură firmă pentru întreg proiectul dumneavoastră: realizam proiectarea, construcția (infrastructura, suprafețe de joc, vestiare, tribune, nocturnă, etc), dotări și întreținerea complexelor sportive, majoritatea operațiunile fiind făcute “in house”.

Avem specialiști în proiectare, specialiști în execuție, ateliere de prelucrare metal și lemn, realizând chiar și majoritatea dotărilor.

Citește mai mult

Testimonial Reabilitare teren de fotbal cu gazon artificial FIFA 2* în Roman

Testimonial Modernizare teren de sport în teren de sport cu gazon sintetic în Vărăști, jud. Giurgiu

Doamna director a Școlii gimnaziale nr. 1, Vărăști, Costache Mariana, se declară încântată faţă de colaborarea avută cu firma Atlas Sport : “Da, am avut încredere în această firmă și am mai contractat încă două lucrări! “

Testimonial Construcție teren de fotbal cu gazon sintetic, împrejmuire şi nocturnă în București

Testimonial Proiectare și Constructie 3 terenuri sintetice multifuncționale – Fundația Sf Francisc

Prețul a fost accesibil, pe baza acestui proiect, nu doar un teren a fost finalizat ci 3.
Sunt oameni cumsecade, ei s-au adaptat programului nostru. Este o echipă tânără, dinamică, sunt foarte binevoitori. Pot sa zic ca nu numai un teren am primit, ci si prieteni. Mulțumim Atlas Sport.

Testimonial Proiectare și Construcție teren de sintetic multifuncțional în Șpring, AB

O colaborare foarte bună…au fost foarte prompți.
O investitie reușită…Garantia de 5 ani oferită, este una care nu se prea găsește în momentul de față pe piață
Prețul în raport cu calitatea lucrărilor este foarte bun.
Ceea ce a iesit este extraordinar din punctul nostru de vedere.
Recomand oricărei instituții publice sau antreprenor privat să sune la această firma pentru realizarea unui teren sintetic.

Vezi mai multe testimoniale

Clienții noștri

Primaria Municipiului Satu Mare
Universitatea de Medicina si Farmacie
LIDL
Ministerul Afacerilor Interne
Pirelli
Gedeon Richter
Primaria Municipiului Giurgiu
Liceul Cu Program Sportiv Roman
Clubul Sportiv Cetate Deva
Club Sportiv Valencia Bucuresti
Edelweiss Austria
Universitatea Al I Cuza din Iasi
Universitatea din Pitesti
USAMV Cluj Napoca
Primaria Pantelimon
Comuna Mogosoaia
Primaria Baneasa
Primaria Municipiului Bistrita
Arcada Company S.A.
BESSER
Conacul Benke
Panemar
Primaria Campina
Comuna Cuci
Primaria Dumbraveni Sibiu
Comuna Belis Cluj Napoca
Primaria Municipiului Sebes
Primaria Orasului Baraolt
Colegiul Economic Gheorghe Dragos Satu Mare
Asmita Gardens
DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET Prahova
Scoala Varasti
Scoala Mea Bucuresti
  • Lucrări finalizate
  • Lucrări în execuție
  • Mallnitz, Austria, 3 terenuri de sport cu gazon sintetic:
    Fotbal, Tenis și Baschet la Hotel Edelweiss