Tribune

Atlas Sport realizează tribune sportive pe structură metalică uşoară din oţel zincat. Principalele atuuri ale tribunelor sportive sunt eficienţă, costuri acceptabile, rezistenţă în timp şi întreţinere minimă.

Societatea noastră furnizează servicii de construcţie tribune pe structură metalică adaptabile oricărui tip de teren, în funcţie de dimensiunile acestuia şi de numărul de scaune necesare. Fiecare proiect include: proiectare, lucrări la nivelul solului, demolare, fundaţie, construcţia tribune şi facilitate.

Tribunele pentru spectatori prezintă rezistenţă la temperaturi extreme: -30º C, +40 º C. Optând pentru tribune sportive fiecare spectator şi oaspete la joc, este mult mai aproape de acţiune.

Toate tribunele sunt construite pentru a se potrivi nevoilor şi cerinţelor, putând fii proiectate pentru a se încadra în orice tip de spaţiu.

Un plus pe care îl aducem în construcţia tribunelor sportive este crearea (la cerere), a zonelor şi/sau a rampelor pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi. O tribună metalică este concepută astfel încât să oferă vizibilitate completă şi neîntreruptă asupra terenului de joc, oferind o experienţă vizuală optimă.

Un alt avantaj al tribunelor sportive realizate de echipa Atlas Sport se referă la reducerea costurilor, întrucât faza de proiectare şi execuţie a tribunelor sportive se face prin înlocuirea fundaţiilor din beton armat cu fundaţii uşoare, metalice, precum şi reducerea greutăţii structurii.

Rezultă astfel un cost de realizare redus, fără a afecta în vreun fel calitatea sau rezistenţa tribunei sportive.

Tribunele sportive pot fi acoperite, pentru protecţia spectatorilor şi pentru utilizarea confortabilă a acestora în orice anotimp.