Cele mai frecvente greşeli ale gazonului artificial

În ciuda creşterii rapide în popularitate a gazonului artificial, există concepţii greşite ale oamenilor ce rămân asociate cu gazonul artificial.

Iată care sunt unele dintre cele mai comune greşeli (mituri) pe care le fac oamenii atunci când explorează sau instalează gazonul artificial.

Gazonul artificial nu este bun pentru câini


Mulţi oameni par să creadă că gazonul artificial nu este bun pentru câini. Am întâlnit numeroase persoane care mi-au spus: „Nu pot avea gazon artificial decorativ pentru că am un câine“, ceea ce este departe de adevăr. De fapt, din contră, dacă aveţi un câine, veţi avea mai mult timp liber, datorită uşurinţei cu care se curăţă gazonul sintetic.

Aplicarea gazonului sintetic direct pe sol


Un specialist în aplicarea gazonului artificial va dedica timp pentru a se asigura că gazonul artificial este instalat doar după ce la bază a fost aplicată o bază de agregate cu drenaj.
Instalarea gazonului artifical direct pe sol, va atrage cu sine noroi, va face gazonul să pară dur şi sfărâmicios (fragil) şi cel mai probabil, va anula garanţia producătorului.

Gazonul artificial nu necesită întreţinere


Gazonul artificial poate arăta exact ca gazonul natural, dar un gazon artificial necesită totuşi un mic grad de întreţinere. Periajul regulat va ajuta la menţinerea umpluturii de nisip şi distribuirea uniformă a firelor, în timp ce cu ajutorul unui ventilator electric se pot strânge resturile existente – acest lucru ar trebui să fie făcut în mod regulat – mai ales toamna.
În aceeaşi notă, menţionăm că luna octombrie este ideală pentru a începe să vă gândiţi la întreţinerea gazonului artificial.
Având o rutină anuală efectuată de către un specialist, vă veţi asigura că gazonul este în condiţie fizică bună pentru sezonul umed de iarnă.

Nu luaţi seama la aceste mituri. Dacă aţi investit într-un gazon artificial, vă puteţi bucura de 365 de zile de întreţinere verde, care se drenează în mod eficient pe tot parcursul anului.

Lasă un răspuns.

terenuri multisport terenuri de tenis din zgura terenuri sport gazon sintetic zgura terenuri sportive sintetice terenuri sport tartan terenuri de tenis volei interior udare gazon umplutura teren de sport usamv cluj napoca terenuri tenis terenuri tenis curte terenuri lut UEFA terenuri sportive minifotbal terenuri sportive beton terenurile de tenis utilaje intretinere gazon sintetic terenuri tenis parchet volei copii tipuri piste tribune sportive vestiare sportive terenuri sport terenuri sintetice tribune terenuri fotbal terenuri multifunctionale Tribuna terenuri tenis gazon sintetic terenuri de tenis renumite video terenuri tenis gazon artificial umplutura teren sportiv terenuri multisport scoli volei pe plaja terenuri de tenis gazon artificial terenuri de sport unde alergam in bucuresti volei umplutura teren sport terenuri sportive terenuri minifotbal tip pardoseli sportive