Cele mai frecvente greşeli ale gazonului artificial

În ciuda creşterii rapide în popularitate a gazonului artificial, există concepţii greşite ale oamenilor ce rămân asociate cu gazonul artificial.

Iată care sunt unele dintre cele mai comune greşeli (mituri) pe care le fac oamenii atunci când explorează sau instalează gazonul artificial.

Gazonul artificial nu este bun pentru câini


Mulţi oameni par să creadă că gazonul artificial nu este bun pentru câini. Am întâlnit numeroase persoane care mi-au spus: „Nu pot avea gazon artificial decorativ pentru că am un câine“, ceea ce este departe de adevăr. De fapt, din contră, dacă aveţi un câine, veţi avea mai mult timp liber, datorită uşurinţei cu care se curăţă gazonul sintetic.

Aplicarea gazonului sintetic direct pe sol


Un specialist în aplicarea gazonului artificial va dedica timp pentru a se asigura că gazonul artificial este instalat doar după ce la bază a fost aplicată o bază de agregate cu drenaj.
Instalarea gazonului artifical direct pe sol, va atrage cu sine noroi, va face gazonul să pară dur şi sfărâmicios (fragil) şi cel mai probabil, va anula garanţia producătorului.

Gazonul artificial nu necesită întreţinere


Gazonul artificial poate arăta exact ca gazonul natural, dar un gazon artificial necesită totuşi un mic grad de întreţinere. Periajul regulat va ajuta la menţinerea umpluturii de nisip şi distribuirea uniformă a firelor, în timp ce cu ajutorul unui ventilator electric se pot strânge resturile existente – acest lucru ar trebui să fie făcut în mod regulat – mai ales toamna.
În aceeaşi notă, menţionăm că luna octombrie este ideală pentru a începe să vă gândiţi la întreţinerea gazonului artificial.
Având o rutină anuală efectuată de către un specialist, vă veţi asigura că gazonul este în condiţie fizică bună pentru sezonul umed de iarnă.

Nu luaţi seama la aceste mituri. Dacă aţi investit într-un gazon artificial, vă puteţi bucura de 365 de zile de întreţinere verde, care se drenează în mod eficient pe tot parcursul anului.

Lasă un răspuns.

tribune sportive terenuri badminton teren tenis gazon terenuri multisport terenuri de tenis gazon artificial tribune tip pardoseli sportive terenuri sportive sintetice terenurile de tenis terenuri tenis gazon sintetic terenuri sintetice vestiare sportive teren tenis suprafata hard terenuri sport Tribuna teren usamv UEFA terenuri multisport scoli terenuri de sport terenuri sportive minifotbal terenuri de tenis din zgura teren tenis curte teren tenis gazon artificial terenuri sport gazon sintetic terenuri de fotbal zgura umplutura teren sport terenuri tenis parchet teren volei terenuri tenis terenuri lut terenuri de baschet rezidenţiale tipuri piste volei teren tenis zgura video terenuri sportive usamv cluj napoca udare gazon unde alergam in bucuresti terenuri de tenis terenuri minifotbal terenuri sportive beton terenuri tenis curte teren tenis gazon sintetic