Cum alegem gazonul sintetic pentru un teren de sport?

Există mai multe aspecte ale gazonului sintetic, care ar trebui să fie luate în considerare atunci când se construieșțe un nou teren de sport.
Echipa noastră de experți va fi încântată să vă ofere consultanță in găsirea celei mai bune opțiuni de gazon sintetic pentru proiectul dumneavoastră.

Suprafață cu impact redus – în sporturile de contact, cum ar fi rugby și fotbal, este imperios necesar ca suprafața acoperită cu gazon sintetic să fie moale, astfel încât să se reducă riscul de rănire al jucătorilor.
Leziunile de impact sunt reduse pe un teren cu gazon sintetic prin aplicarea unui substrat antișoc sub stratul de gazon, care asigură un efect de amortizare.
Nu toate sistemele de gazon sintetic au un astfel de substrat și există diferite tipuri de suprafețe anti-șoc disponibile.

Infill-ul
În funcție de utilizarea terenului dumneavoastră, puteți alege un sistem cu umplutură de cauciuc, nisip sau non-infill. Cauciucul este folosit în rugby și fotbal pentru a asigura o suprafață moale. Nisipul este utilizat pe terenurile cu gazon cu fir scurt, cum ar fi hochei și tenis, pentru a asigura o suprafață mai receptivă.
Umplutura stabilizează fibrele sintetice ale gazonului într-o poziție verticală.
Pe terenul de fotbal, fibrele trebuie să fie în poziție verticală pentru a încetini viteza mingii, având caracteristicile de performanță asemănătoare cu cele ale unui teren cu gazon natural.
Dacă fibrele sunt plate, mingea se va deplasa rapid, iar controlul mingii poate deveni dificil pentru jucători. Periajul regulat pe sisteme non-vitraj poate contribui la menținerea fibrelor în poziție verticală.

Echipa Atlas Sport va sta la dispoziție, oferindu-vă consultanță și implicare pe tot parcursul proiectului de construcție, asigurându-se ca acesta va fi realizat la cel mai înalt standard.

Lasă un răspuns.

terenurile de tenis terenuri sport gazon sintetic terenuri minifotbal terenuri multisport terenuri sportive minifotbal zgura terenuri tenis gazon sintetic umplutura teren sport terenuri de baschet rezidenţiale terenuri de baschet terenuri badminton terenuri tenis curte video terenuri sport tartan tribune terenuri sportive terenuri sportive sintetice terenuri fotbal terenuri multisport scoli terenuri de tenis tribune sportive tip pardoseli sportive volei copii terenuri tenis gazon artificial terenuri sportive beton terenuri de tenis gazon artificial terenuri sintetice UEFA teren volei unde alergam in bucuresti terenuri lut terenuri tenis parchet terenuri de sport terenuri de fotbal vestiare sportive tipuri piste terenuri tenis udare gazon terenuri sport terenuri multifunctionale usamv cluj napoca Tribuna teren usamv terenuri de tenis din zgura volei