Cum să vă pregătiți pentru construcţia unui stadion

Un număr din ce în ce mai mare de cluburi de fotbal, de la nivel local până la nivel de elită, urmăresc să maximizeze utilizarea terenului şi să exploreze noi fluxuri de venituri, ceea ce îi determină pe mulţi să exploreze beneficiile unui teren sportiv. Totuşi, cu această ocazie vine necesitatea ca cluburile să se pregătească pe deplin înainte de orice lucrări de instalare care au loc.

Iată câteva dintre principalele consideraţii pe care clubul trebuia să le facă în prealabil.

1. Asiguraţi-vă că deţineţi fondurile necesare
Deşi costul unui teren de fotbal va necesita investiţii semnificative de către un club de orice dimensiune, finanţarea poate fi achiziţionată dintr-o serie de surse diferite. Aşadar, asiguraţi-vă că deţineţi resursele financiare necesare unui astfel de proiect.

2. Acţionaţi ca o afacere, nu ca un club sportiv
În mod cert, cheia pentru asigurarea finanţării este de a gândi proiectul ca o afacere, ceea ce înseamnă să luaţi în considerare rentabilitatea investiţiilor şi nevoile pieţei ţintă. Stadionul va genera venituri.

3. Comunicaţi deschis
Nu există nici o îndoială că instalarea unui teren de fotbal de dimensiune complete este un angajament mare, deci este vital ca toată lumea să se apropie de acelaşi obiectiv. Discutaţi şi analizaţi toate oportunităţile.

4. Fiţi răbdători
Concurenţa pentru finanţare este extrem de ridicată, la fel ca şi mormanul de acte necesare pentru a aplica pentru ea! Dacă sunteţi un club care intenţionează să solicite finanţare externă, fiţi răbdători, deoarece procesul nu se întâmplă peste noapte, dar va merita.

5. Amintiţi-vă: este nevoie şi de întreţinere, chiar dacă aceasta este mai redusă
Asigurarea unui program de întreţinere a gazonului artificial, urmărit pentru a menţine terenul şi pentru a-şi îndeplini întregul potenţial, este esenţial. Un teren cu gazon sintetic nu va avea nevoie de aceeaşi întreţinere ca gazonul natural odată ce sezonul este în plină desfăşurare, dar încă mai are nevoie de o anumită cantitate de îngrijire.

6. Bucuraţi-vă!
În cele din urmă, dar nu în ultimul rând, asiguraţi-vă că vă bucuraţi de acest proces! Având un teren cu gazon artificial se va dovedi o mare investiţie atât pentru club, cât şi pentru comunitatea locală.

Lasă un răspuns.

terenuri minifotbal terenuri sportive minifotbal vestiare sportive terenuri lut terenuri de tenis terenuri tenis curte terenuri fotbal Tribuna terenuri sportive sintetice volei tribune terenurile de tenis terenuri multisport scoli unde alergam in bucuresti terenuri sportive beton tribune sportive terenuri multifunctionale terenuri tenis terenuri sport tartan terenuri de sport UEFA tip pardoseli sportive udare gazon umplutura teren sport video volei copii terenuri de tenis renumite terenuri sport gazon sintetic umplutura teren de sport utilaje intretinere gazon sintetic terenuri sportive terenuri sintetice umplutura teren sportiv terenuri de tenis gazon artificial terenuri multisport terenuri tenis gazon sintetic volei interior terenuri sport usamv cluj napoca volei pe plaja tipuri piste terenuri tenis parchet terenuri de tenis din zgura zgura terenuri tenis gazon artificial