De ce au copiii nevoie de mai multe facilități sportive

Mulţi băieţi şi fete din ziua de astăzi aspiră să fie vedete ale sportului lor favorit, deoarece acesta este un impuls major de încredere pentru orice tânăr atlet care aspiră să ajungă mare şi pentru că sporturile joacă un rol important în creşterea, dezvoltarea şi viaţa tinerilor.
Copiii de azi au nevoie de mai multe facilităţi sportive în preajma lor, deoarece este mai bine pentru ei să-şi petreacă timpul liber practicând un sport, decât să stea cu ochii lipiţi de televizor, să doarmă toată ziua sau să stea cu telefonul în mână.
Cu cât mai multe facilităţi sportive există într-o comunitate, cu atât mai bine pentru toţi cei implicaţi, în special pentru copii. Gândiţi-vă la locul în care locuiţi. Câte terenuri de tenis sunt disponibile în zona pentru uz public? Există o piscină deschisă tot timpul anului? Ce ziceţi de terenuri de fotbal, terenuri de baschet şi terenuri de volei?

Beneficiile facilităţilor sportive
Ne place sau nu, comunităţile sunt judecate după facilităţile lor, iar oamenii ar trăi mai degrabă acolo unde există mai multe tipuri de dotări decât cele ale vecinătăţilor.
Dacă sunteţi părinte cu copii mici, în general doriţi ca aceştia să încerce cel puţin un sport sau două pentru că ştiţi că este bine pentru dezvoltarea lor generală. Trebuie să existe astfel, multe locuri în comunitate în care aceştia se pot juca şi antrena.

Pe lângă încurajarea tinerilor să se angajeze în activităţi sănătoase, fizice, sportul este bun pentru stima de sine a copiilor, încredere şi chiar vigilenţa lor mentală. Când practică un sport, copiii trebuie să acorde atenţie acestuia, să îl practice şi exerseze pentru a deveni mai buni. Astfel, învaţă cum să acţioneze pe cont propriu sau ca parte a unei echipe – ceea ce îi ajută să dezvolte abilităţi sociale precum şi abilităţi de adaptare.
Fie că va câstiga sau pierde, echipele învaţă să rămână împreună, să se ajute reciproc, să se încurajeze unul pe altul, să stabilească obiective şi să lucreze împreună spre realizarea acestora.
Deseori, anumite comunităţi care nu dispun de facilităţi sportive adecvate sfârşesc prin a avea copii care ajung pe căi greşite.
Prin urmare, comunităţile trebuie să facă din sport (şi facilităţile sportive) o prioritate.
Dacă sunteţi în măsură să votaţi pentru facilităţi sportive în oraşul vostru, spuneţi „da“. Atunci când sunt propuse noi terenuri sportive şi facilităţi, multe lucruri revin la viaţă. Fixarea unor facilităţi deteriorate şi/sau introducerea unora noi pot contribui la transformarea unei comunităţi în bine.

Care sunt câteva dintre avantajele de a avea facilităţi şi locuri în care copiii se pot juca şi distra în zona în care locuiţi? Aceste locuri promovează un stil de viaţă sănătos. Sunt locuri în care oamenii îşi pot reduce stresul zilnic.
Prietenii şi familiile pot face sport împreună, formând legături importante care durează o viaţă întreagă.

Este bine să avem spaţii sigure în care copiii se pot distra şi dezvolta, decât să le permitem să butoneze toată ziua smartphone-urile. Între timp, centrele sportivele, cu domeniile lor, terenurile şi alte facilităţi, ajută la creşterea valorilor de proprietăţilor din apropiere.

Lasă un răspuns.

terenuri sportive terenuri sportive minifotbal terenuri tenis unde alergam in bucuresti video vestiare sportive terenuri sport gazon sintetic terenuri tenis curte teren tenis suprafata hard udare gazon Tribuna terenuri lut tip pardoseli sportive terenuri fotbal terenuri de sport terenuri tenis parchet tipuri piste tribune sportive tribune terenuri de tenis terenuri tenis gazon sintetic volei terenuri sportive sintetice UEFA terenuri sintetice terenuri sport tartan terenuri multisport scoli terenuri multisport terenurile de tenis terenuri de tenis din zgura zgura teren usamv terenuri de fotbal terenuri tenis gazon artificial terenuri multifunctionale terenuri de tenis gazon artificial terenuri sport terenuri badminton usamv cluj napoca terenuri sportive beton umplutura teren sport teren tenis zgura terenuri de baschet rezidenţiale terenuri minifotbal teren volei