Fonduri nerambursabile pentru terenuri de sport şi locuri de joacă prin POR 2014 – 2020

4 Commentarii

 1. gradinaru

  in data de 04/11/2017 la 5:39 pm - Răspunde

  Buna ziua, vreau sa va intreb daca zona Muntenia Sud cuprinde si loc. Darmanesti Dambovita. Sunt interesat de accesarea unei obtineri de fonduri POR pentru constructia unui teren sintetic 105x68m cu vestiare, tribuna cu toate utilitatile.

  • ATLAS SPORT

   in data de 09/11/2017 la 9:22 am - Răspunde

   Buna ziua Domnule Gradinaru,
   Darmanesti este in judetul Dambovita, Muntenia :http://www.primaria-darmanesti.ro/.
   Va trimitem o oferta pentru terenul sintetic dorit incluzand toate utilitatile necesare.

 2. scoala vladeni dambovita

  in data de 10/11/2017 la 12:31 pm - Răspunde

  scoala noastra nu dispune de un teren adecvat bunei desfasurari a orelor de educatie fizica,doar de un spatiu acoperit cu pietris.Va rog sa ma ajutati in gasirea unui proiect european prin care si copii nostri sa beneficieze de conditii normale .

  • ATLAS SPORT

   in data de 16/11/2017 la 9:13 am - Răspunde

   Buna ziua. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0755085354 sau ne scrieti un mail la adresa : office@atlassport.ro pentru a discuta cu un specialist din echipa noastra despre terenul pe care doriti sa il construiti.Va stam la dispozitie cu orice informatie si sfat pentru realizarea acestui teren de sport adecvat desfasurarii orelor de educatie fizica.

Lasă un răspuns.

tip pardoseli sportive tribune terenuri badminton terenuri de baschet terenuri de tenis terenuri de fotbal tribune sportive terenuri sintetice terenurile de tenis terenuri tenis curte volei udare gazon zgura terenuri de tenis gazon artificial terenuri sportive terenuri multisport scoli terenuri fotbal Tribuna terenuri sport tartan terenuri de tenis din zgura vestiare sportive terenuri de sport teren usamv terenuri tenis gazon sintetic terenuri multifunctionale umplutura teren sport terenuri tenis parchet terenuri tenis gazon artificial terenuri de baschet rezidenţiale UEFA terenuri sport gazon sintetic video terenuri tenis terenuri sport terenuri minifotbal terenuri sportive minifotbal tipuri piste terenuri multisport volei copii unde alergam in bucuresti teren volei terenuri lut terenuri sportive beton terenuri sportive sintetice usamv cluj napoca