Gazonul sintetic pentru şcoli

Suprafeţele sintetice devin rapid esenţiale pentru şcoli. Dar nu toate suprafeţele sportive multi-climatice sunt create la fel. Pentru a vă asigura că obţineţi cea mai bună valoare a terenului şi pentru a obţine o suprafaţă artificială de înaltă calitate, asiguraţi-vă că luaţi o decizie în cunoştinţă de cauză.

6 puncte esenţiale pe care trebuie să le ţineţi cont atunci când evaluaţi terenurile multisportive cu gazon sintetic pentru şcoala dumneavoastră

1. Calitatea firelor


Calitatea firelor este esenţială pentru longevitatea suprafeţei sportive. Uitaţi-vă îndeaproape la fire. Comparaţi dexteritatea, densitatea şi rata de cusătură. Calitatea firelor este vitală pentru a se asigura că produsele nu poartă uzuri premature, se descompun sau nu sunt performante şi sunt potrivite pentru utilizarea prevăzută a suprafeţei multisport.

2. Suportul producătorului şi garanţia


Garanţia producătorului nu are nicio valoare decât dacă ştiţi cine este producătorul, locul unde se află şi cum poate fi contactat. Garanţiile vor fi pe o perioadă limitată. Ele se vor baza, de asemenea, pe utilizarea preconizată şi pe baza unor proceduri corecte de întreţinere. Dacă aveţi nevoie să faceţi o plângere, este important să înţelegeţi ce aveţi acoperit şi pe cine acuzaţi.

3. Pregătirea bazei
Construcţia de calitate a bazei este esenţială pentru longevitate. Performanţa sistemului de gazon sintetic nu depinde doar de stratul de gazon superior. O bază stabilă şi adecvată este extrem de importantă pentru calitatea şi durata de viaţă a sistemului.

4. Drenaj


Este esenţial ca toată apă să fie drenată în afară zonei în mod eficient şi responsabil, în raport cu locaţia şi împrejmuirea terenului. Condiţiile cum ar fi tipul de sport care se joacă, cerinţele normale ale furtunilor şi ale apelor pluviale, posibilă contaminare a solului, opţiunile de drenaj verticale sau orizontale, etc., ar putea avea un impact semnificativ asupra designului şi, prin urmare, asupra costului sistemului.

5. Instalarea pe suprafaţă
Calitatea instalaţiei de suprafaţă este foarte importantă pentru a asigura longevitatea. Procesul de instalare poate fi adesea complex, mai ales când sunt incluse marcajele liniare pentru mai multe sporturi. Experienţa şi istoricul trebuie să fie întotdeauna luate în considerare înainte de cost.

6. Alegerea suprafeţei
Atunci când alegeţi gazonul artificial, există un număr mare de opţiuni de alegere. Gândiţi-vă ce sporturi vor fi jucate în principal pe gazon, ce nivel de performanţă este aşteptat şi care este nivelul aşteptat al intensităţii utilizării? De asemenea, luaţi în considerare dacă suprafaţa are nevoie de infill şi implicaţiile acestuia în termeni de întreţinere şi longevitate. Asiguraţi-vă că alegeţi cea mai bună opţiune pentru a răspunde nevoilor tuturor utilizatorilor.

Lasă un răspuns.

utilaje intretinere gazon sintetic terenuri tenis curte vestiare sportive terenuri sportive minifotbal terenuri multisport tribune terenuri sportive sintetice tip pardoseli sportive terenuri sport gazon sintetic volei terenuri de tenis terenuri multifunctionale zgura volei pe plaja video terenuri tenis terenurile de tenis udare gazon terenuri de tenis renumite tipuri piste terenuri lut usamv cluj napoca terenuri minifotbal umplutura teren sportiv UEFA terenuri tenis parchet terenuri tenis gazon artificial umplutura teren sport terenuri sport terenuri sportive volei interior terenuri multisport scoli terenuri sintetice terenuri sportive beton terenuri fotbal volei copii terenuri de tenis din zgura unde alergam in bucuresti terenuri de tenis gazon artificial umplutura teren de sport Tribuna terenuri sport tartan tribune sportive terenuri tenis gazon sintetic terenuri de sport