Instalatii noctura pentru terenuri sportive

FNL2In constructia terenurilor sportive, instalatiile de noctura ocupa un rol foarte important. Instalarea unei nocturne, a unui sistem de iluminat pe terenul sportiv, poate oferi o multime de beneficii pentru jucatori si fani, incluzand siguranta sportivilor, posibilitatea unui program mai flexibil pentru pentru joc, precum si imbunatatirea experientei suporterilor.

In functie de nevoile dumneavoastra, optiunile pentru instalatiile de nocturna pot fi de scurta, sau de lunga durata:
– iluminat temporar – unitati portabile, de sine statatoare care sunt de obicei ptrivite pentru evenimente speciale

-iluminat permanent – montate pe stalpi de beton sau otel, pentru utilizarea de lunga durata.Stadium Game Night Lights On Black

Daca detii un teren de fotbal, sau doresti constructia unui teren sportiv, cu instalatie noctura, exista cativa factori de luat in considerare in acest proces de realizare instalatii nocturne terenuri sportive:

  • Aprobarea comunitara, in functie de locatie terenului de sport, vecinii din apropiere sau intreprinderile pot avea preocupari cu privire lavarsarea luminii pe proprietatea lor. Orasul poate avea ordonante de erglementare a cantitatii de lumina, a efectului de orbire permis, mai ales in apropirea drumurilor si autostrazilor.
  • Linii electrice, liniile electrice aeriene si subterane trebuie sa fie identificate si incluse in proiect atunci cand se realizeaza o instalatie nocturna pentru terenuri sport
  • Terenul este suficient de stabil pentru a sustine stalpii de iluminat? Exista acces usor pentru echipamentele de instalare si intretinere sau reparatii?
  • Inginerie geotehnica
  • Costuri de operare

Fiecare baza sportiva, teren de fotbal, teren de tenis, complex sportiv sau orice alt tip de teren destinat activitatii sportive sau evenimentelor, necesita instalatie nocturna, intrucat acesta este un detaliu foarte important, peste care nu se recomanda sa se treaca cu vederea. Instalatiile de nocturna ale terenurilor sportive pot prelungi timpul de joc, atat in perioada de vara, cat si pe perioada iernii in special, cand ziua este mult mai scurta.
Numarul de reflectoare necesar pentru instalatii de nocturna, se stabileste si se personalizeaza in functie de suprafata aferenta fiecarui teren sportiv. Se recomanda utilizarea proiectoarelor de 400W cu becuri cu iodura metalica.
Untitled2Pentru reducerea efectului de orbire, instalatiile de nocturna se vor instala pe stalpi de minim 4 m, in functie de dimensiunile terenului sportiv.

In realizarea nocturnelor pentru terenuri sportive, se folosesc: stalpi de nocturna, (diferite dimensiuni si inaltimi), proiectoare cu bec sau cu leduri, tablou de comanda si cablajul aferent.

Atlas Sport ofera solutii de instalatii de nocturna pentru terenuri sportive, ca randament luminos ridicat, durabilitate mare si intretinere usoara.

Calculul luminotehnic este efectuat cu softuri spcifice menite sa imbunatatea si sa aduca dimensionarea si calitatea sistemului de iluminat.

In activitatea societatii noastre, este inclusa si executarea instalatiilor de iluminat exterior: – zona sportiva – asadar asteptam solicitarile dumneavoastra.Untitled1

Lasă un răspuns.

teren usamv tribune video terenuri de tenis gazon artificial usamv cluj napoca terenuri sport gazon sintetic teren tenis gazon terenuri multisport scoli UEFA unde alergam in bucuresti terenuri de sport teren tenis suprafata hard terenuri sportive terenuri de baschet rezidenţiale terenuri sportive sintetice tribune sportive udare gazon terenuri de fotbal teren tenis gazon artificial terenuri sportive minifotbal tip pardoseli sportive terenuri badminton teren volei terenuri tenis curte terenuri sport terenuri multisport teren tenis curte terenuri tenis parchet terenuri lut umplutura teren sport tipuri piste volei terenuri de tenis din zgura terenuri sintetice terenuri de tenis terenuri minifotbal teren tenis gazon sintetic terenuri sportive beton Tribuna terenuri tenis vestiare sportive terenurile de tenis terenuri tenis gazon sintetic teren tenis zgura zgura