Opțiuni instalații nocturnă pentru terenurile de sport

Toți beneficiarii de baze sportive, acoperite sau descoperite, de terenuri de fotbal, de tenis, multisport sau orice alt tip, pot prelungi orele de joc pe, atât pe timp de vară, dar și iarna când ziua este cu mult mai scurtă.

Nocturna prelungeşte orele de joc, atât pe timp de vară, dar şi iarnă când ziua este cu mult mai scurtă. Numărul reflectoarelor pentru instalaţia de nocturnă trebuie personalizat în parte pentru fiecare teren în funcţie de suprafaţă acestuia. Trebuie optat pentru o intalatie de nocturnă cu un randament luminos ridicat, cu o durabilitate ridicată, şi uşor de întreţinut.

Pentru a reduce efectul de orbire reflectoarele se intalează pe stâlpi la intaltimi mai mari de 4 m, în funcţie de dimensiunea terenului. Instalaţia de nocturnă cuprinde, stâlpi de nocturnă care pot fi de diferite dimensiuni şi înălţimi, proiectoare cu leduri sau cu bec în funcţie de solicitările clientului, tabloul de comandă şi cablajul aferent.

Terenurile de fotbal sau tenis acoperite cu structura metalică oferă o şi mai mare posibilitate de amplasare a nocturnei la diferite înălţimi şi pe linii diferite ale terenului,în funcţie de tipul proiectoarelor alese care pot fi simetrice sau asimetrice. Reflectoarele trebuie poziţionate astfel încât să lumineze toată suprafaţă terenului de sport, lumina reflectoarelor trebuie să fie albă, nu foarte intensă şi să nu deranjeze/orbească jucătorii. Fiecare detaliu contează.

Soluția eficientă, ecologică și autonomă pentru iluminatul terenurilor spor sau a oricăror alte zone în aer liber o reprezintă sistemul de iluminat pe bază de energie solară. Iluminarea funcționează zilnic în regim automat [se aprinde seara și se stinge dimineața] sau prin programare manuala între 1-15 ore. Sistemul de nocturna este conceput să funcționeze chiar și în condiții de zile înnorate.

Numărul reflectoarelor pentru instalaţia de nocturnă trebuie personalizat în parte pentru fiecare teren în funcţie de suprafaţă acestuia. Trebuie optat pentru o intalație de nocturnă cu un randament luminos ridicat, cu o durabilitate ridicată, şi uşor de întreţinut.

Pentru orice informaţii despre terenuri sintetice de fotbal, tenis sau multisport amenajate cu gazon artificial nu ezitaţi să contactaţi specialiştii Atlas Sport. Acoperirea terenurilor de sport cu baloane presostatice sau baloane cu structura metalică face parte din activitatea societăţii noastre şi aşteptăm solicitărea ta pe email la office@atlassport.ro sau telefonic 0265.312.923 sau 0755.085.276

Lasă un răspuns.

volei copii usamv cluj napoca terenuri sport gazon sintetic UEFA terenuri de tenis gazon artificial tipuri piste terenuri sport tartan terenuri de fotbal zgura umplutura teren sport unde alergam in bucuresti terenuri tenis curte video volei terenuri sintetice teren usamv terenuri de tenis din zgura terenuri de tenis terenuri de baschet rezidenţiale terenuri sport terenuri tenis gazon artificial terenuri badminton terenuri fotbal terenuri minifotbal terenuri sportive beton terenuri sportive sintetice terenuri multifunctionale Tribuna vestiare sportive tribune terenuri de sport tribune sportive terenuri sportive minifotbal terenuri sportive terenuri tenis gazon sintetic teren volei terenuri tenis parchet terenuri lut terenurile de tenis terenuri multisport terenuri tenis tip pardoseli sportive terenuri de baschet terenuri multisport scoli udare gazon