Miniteren de baschet în curtea casei

Dacă sunteţi părinţi, ştiţi că vine un timp când copiii dumneavoastră cresc, iar locurile de joacă nu îi mai atrag ori nu li se mai potrivesc vârstei.
În această etapă, este foarte important ca ei să îşi continue activitatea fizică în alt loc şi, pe lângă orele de educaţie fizică de la şcoală, ei au nevoie de cât mai mult timp de recreere şi de joc, care să îi stimuleze, binedispună şi încurajeze la o viaţă activă.
Poate că este timpul să faceţi upgrade de la acel loc de joacă copii din plastic la un teren de sport pentru toate vârstele!

Un teren de baschet bine construit în curte, poate fi o modalitate foarte bună de a crea şi mai multe motive pentru că familia dvs. să petreacă timpul în aer liber şi este un avantaj care va dura mult timp. (Dacă va protejaţi investiţia şi va menţineţi curtea şi terenul, poate creşte şi valoarea casei dvs.)

Alegeţi dimensiunile corecte pentru terenul rezidenţial de baschet
Deşi un miniteren rezidenţial se poate personaliza şi construi la dimensiunile solicitate de client, trebuie să existe o suprafaţă adecvată care să permită jocul în condiţii favorabile.
Totuşi dacă dimensiunea curţii nu vă permite construcţia unui miniteren de baschet de dimensiuni mai mari, puteţi oricând opta doar pentru “o jumătate de teren”, cu un singur panou şi coş de bachet, adică jumătate dintr-un teren obişnuit.

Există şi alte consideraţii care trebuie luate atunci când vă planificaţi aspectul terenului de baschet, inclusiv ce material veţi folosi pentru a-l construi şi unde va fi localizat pe proprietatea dumneavoastră.

Este important să aveţi în minte că jocul trebuie să se desfăşoare fără impedimente cum ar fi crengi de copaci.
Şi poziţionarea terenului este foarte importantă. Construiţi terenul de baschet, astfel încât să nu aruncaţi la coş în lumina directă a soarelui şi asiguraţi-vă că vă permiteţi suficient spaţiu vertical pentru a obţine acele aruncări bune.

Lasă un răspuns.

terenurile de tenis terenuri sportive beton terenuri sportive sintetice terenuri tenis tribune video unde alergam in bucuresti terenuri de sport terenuri badminton terenuri sport zgura umplutura teren sport teren tenis zgura terenuri de tenis din zgura teren tenis gazon artificial terenuri tenis parchet terenuri tenis curte tribune sportive terenuri de tenis gazon artificial teren tenis gazon terenuri tenis gazon sintetic terenuri de fotbal Tribuna terenuri de tenis teren tenis curte teren usamv usamv cluj napoca vestiare sportive volei terenuri sport gazon sintetic terenuri minifotbal terenuri sportive terenuri sintetice terenuri de baschet rezidenţiale terenuri sportive minifotbal terenuri multisport terenuri lut teren volei tip pardoseli sportive UEFA teren tenis gazon sintetic udare gazon teren tenis suprafata hard terenuri multisport scoli tipuri piste