Éjszakai kivilágítás

sport pályáknak

A sport pályák építésében nagyon fontos szerepet tölt be az éjszakai kivilágítás. Egy éjszakai kivilágító felszerelése egy sport pályára nagyon sok előnyt biztosít, úgy a játékosoknak, mint a rajongóknak, beleértve a játékosok biztonsáát, egy flexibilisebb programot, valamint a szurkolók is jobban élvezhetik a játékot.
Figyelembe véve az ön igényét, az éjszakai kivilágító lehet rövid vagy hosszú távú:
  • ideiglenes kivilágító - hordozható alkatrészek, egyedülállóak, amelyek különleges alkalmakhoz ideálisak.
  • végleges kivilágítás - felszerelés beton és acél oszlopokra a hosszú használat érdekében.
Hogyha van egy futball pályája és szeretne éjszakai kivilágítást, akkor vannak néhány tényezők amelyeket figyelembe kell vennie, ahhoz hogy egy éjszakai kivilágított futball pályát építsen:
  • Közösségi engedély, annak fügvényében, hogy hol van a futball pálya, a közeli szomszédoknak hozzászólhatnak, hogy a fény az ő területükre áthatol. A város szabályzatokat küldhet ki, a fény mennyiségével vagy vakító hatásával kapcsolatosan, főleg hogy ha utak vagy autópályák közelében helyezkedik el.
  • Elektromos vezetékek, elektromos légvezetékek és földalatti vezetékek azonosítva kell legyenek és kell szerepeljenek a projektben, amikor egy éjszakai kivilágító rendszert készítünk sport pályáknak.
  • A föld elég stabil ahhoz, hogy az oszlopokat megtartsa? Van gyors bejárat a villanyszerelők számára?
  • Geotechnikai gépészet
  • Müködési költségek
Minden sport bázisnak, futball pályának, tenisz pályának, sport komplexumnak vagy egyéb pályának, amelyen sport aktivitás folyik szüksége van éjszakai kivilágításra, mivel ez egy nagyon fontos rész amit nem szabad kihagyni. Az éjszakai kivilágítás segítségével a játék ideje hosszabb maradhat úgy télen, mint nyáron, föleg akkor amikor a nap rövidebb.
A reflektorok száma amelyek szükségesek a pálya kivilágítására függ a pálya méterétől. Figyelmükbe ajánljuk a 400W-os projektorok használatát, fém-jodid égőkkel vagy LED projektorokat, ezek nagyon hatékonyak az elektromos energia használatával kapcsolatosan.
Ahhoz, hogy a vakítő hatást csökkenteni tudjuk, az éjszakai kivilágítót minimum 4 méteres oszlopokra szereljük, a pálya méretét figyelembe véve.
Sportpályák kivilágítására a következőket használjuk: oszlopok (különböző méretek), projektorok vagy LED projektorok, kapcsoló tábla és vezetékek.

KIVILÁGÍTÓ HALOGÉN VAGY LED PROJEKTOROKKAL?

A különbség a klasszikus projektorok és a LED projektorok közt nagyon nagy, minden előny a LED projektorokat szolgálja.
Egy LED kivilágító csak a 30%-át fogyasztja a klasszikus kivilágítónak, a lámpák egyből maximális erővel világítanak és élettartamuk 30 év.
Egy LED éjszakai kivilágító költsége duplája a klasszikusnak, viszont a folytonos használat következtében ez a különbség hamar előnyt élvez, amely a hosszú élettartammal együtt egy jövedelmezőbb befektetést eredményez, mint a klasszikus kivilágító.

ÉJSZAKAI KIVILÁGÍTÓ NAPELEMEKKEL

Atlas Sport ÉJSZAKAI KIVILÁGÍTÓT NAPELEMEKKEL ÉS LED PROJEKTOROKAT kinál önöknek. Ezeket a rendszereket fel lehet szerelni, anélkül hogy elektromos áramhoz kössük. Így egy nagyon jól kivilágított sportpályájuk lehet bárhol. Egy másik nagy előny, ha ÉJSZAKAI KIVILÁGÍTÓT használ napelemekkel vagy Led projektorokkal, hogy az elektromos energia költségei lecsökkennek nullára!!

Több részletekért, kérem vegyék fel velünk a kapcsolatot!
Atlas Sport megoldásokat kinál éjszakai kivilágításokra sportpályáknak, mint fényhasznosítás, nagy élettartam és könnyű karbantartás keretében.
A világítás számítása speciális softverekkel van elvégezve, hogy javítsa a világítórendszer méretét és minőségét.
A mi cégünk aktivitásában benne van a kültéri világítórendszerek kivitelezése: - sport terület – tehát várjuk az önök kérését.