Lelátók

Atlas Sport, sport lelátókat készít könnyű fémszerkezetekre horganyzott acélból. Fő előnye a sport lelátóknak a hatékonyság, elfogadható költségek, ellenállás és minimális karbantartás.

Cégünk foglalkozik sport lelátók kivitelezésével fém szerkezetekre, amelyek alkalmazhatóak bármilyen pályára, méretektől és a székek mennyiségétől függően. Minden egyes projekt magába foglalja: projektorok, alap munkálatok, bontás, alapozás, lelátók építése. A nézők lelátója nagy ellenállást tanusít extrém hőmérsékletek esetén: -30º C, +40 º C.Hogy ha a lelátókat választja a közönség és a vendég is közelebbről élvezheti a játékot, az eseményt. Az összes lelátó úgy van készítve, hogy az elvárásoknak és a szükségleteknek megfeleljen, úgy vannak tervezve, hogy bármilyen helyre beilleszkedjen.

Egy plussz amit még biztosíthatunk (kérésre), területek és/vagy felhajtó rámpák a fogyatékkal élők számára. Egy fém lelátó úgy van megtervezve, hogy ne zavarja a néző látását a játék közben.

Egy újabb előny, ha a sport lelátók készítését az Atlas Sporttal választják, az alacsony költségek, mivel ezek tervezése és kivitelezése a betonalapzaton felcserélésével történik könnyű fémszerkezetekre, amellyel a súlycsökkentés is jár.

Így a kivitelezés alacsony áron történik anélkül, hogy a sport lelátók minősége és ellenállása befolyásolva lenne.

A sport lelátók fedezhetőek így tudjuk biztósítani a nézők védelmét és kényelmes használatát az összes évszakban.