O grădină mai verde cu gazonul artificial decorativ

Zilele călduroase şi weekend-urile lungi ale lunilor de vară pot oferi multora dintre noi stimulentul de a avea o grădină verde şi frumoasă – dar cum ne asigurăm că spaţiul exterior verde nu este doar verde plăcut estetic dar şi verde durabil pentru mai multe veri?
Unul dintre beneficiile mai puţin discutate ale gazonului artificial într-o grădină, este modul în care poate beneficia de mediul înconjurător. Da, gazonul artificial este cunoscut pentru a fi mai uşor de întreţinut, dar efectele acestuia au potenţialul de a maximiza confortul ecologic şi de a menţine costul întreţinerii la minimum.

Următoarele trei beneficii merită cu siguranţă să fie luate în considerare dacă vă gândiţi să vă transformaţi grădina folosind oricare dintre produsele noastre de gazon sintetic decorativ:

Gazonul artificial decorativ nu necesită tundere – nu numai că veţi economisi timp, deoarece gazonul sintetic decorativ nu necesită tundere, dar veţi evita, de asemenea, emisiile nocive de la maşinile de tuns gazon pe benzină. Chiar dacă aveţi o maşină de tuns iarbă electrică, este posibil ca unele economii de la facturile de energie de vara să fie destul de ridicate.

Gazonul artificial decorativ nu necesită udare – deşi nu avem interdicţii la consumul de apă, o reducere a consumului lunar poate fi un mare plus, scutindu-vă de cheltuieli inutile.

Gazonul artificial nu necesită îngrăşăminte – gazonul natural îşi poate păstra o nuanţă sănătoasă de verde prin acele doze regulate de îngrăşământ, dar cum îngrăşămintele contribuie la creşterea CO2, amoniacului sau chiar drenarea ecosistemelor mai extinse, eliminarea acestei cerinţe va reduce, de asemenea, riscurile ce pot apărea.

Desigur, fără polenul de gazon care provoacă alergii, riscul de decolate sau restricţii de drenare, există mult mai multe beneficii care trebuie luate în considerare de către cei care ţin la durabilitate.

Gazonul decorativ Atlas Sport are toate atributele unui gazon natural atrăgător, dar fără consecinţe asupra mediului. Şi cu un gazon care garantat arată superb în fiecare anotimp, an de an şi cu o întreţinere foarte mică, veţi avea mai mult timp să vă bucuraţi de cele mai călduroase zi de vară.

4 Commentarii

  • ATLAS SPORT

   in data de 23/05/2017 la 5:20 am - Răspunde

   Buna ziua!
   Pentru mai multe detalii avem rugamintea sa ne sunati la numarul 0755 085 354 sau sa ne scrieti la office@atlassport.ro.

 1. Ifrim Grigore

  in data de 28/08/2017 la 9:09 am - Răspunde

  Bună ziua,am nevoie de 32 mp gazon artificial pt curte cu firul 15-20 mm,preț 15-20 lei/mp

  • ATLAS SPORT

   in data de 28/08/2017 la 9:39 am - Răspunde

   Buna ziua!
   Pentru mai multe detalii avem rugamintea sa ne sunati la nr 0728272505 sau sa ne scrieti la adresa office@atlassport.ro

Lasă un răspuns.

terenuri sintetice terenuri multifunctionale terenurile de tenis udare gazon tribune teren usamv terenuri sportive beton terenuri multisport terenuri tenis gazon artificial vestiare sportive terenuri fotbal usamv cluj napoca Tribuna terenuri sportive minifotbal terenuri badminton terenuri sport volei terenuri de fotbal terenuri minifotbal zgura umplutura teren sport terenuri de baschet terenuri multisport scoli volei copii terenuri de tenis din zgura terenuri tenis gazon sintetic terenuri sport tartan terenuri de baschet rezidenţiale terenuri tenis unde alergam in bucuresti terenuri de tenis video UEFA terenuri lut terenuri de sport terenuri de tenis gazon artificial tipuri piste terenuri sport gazon sintetic tribune sportive terenuri tenis parchet terenuri tenis curte terenuri sportive sintetice terenuri sportive teren volei tip pardoseli sportive