Proiectare şi execuţie Teren multifuncţional la cheie în Buşteni, Judeţul Prahova

Denumire proiect: Proiectare şi execuţie Teren multifuncţional la cheie în Buşteni, Judeţul Prahova
Beneficiar: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova
Valoare investiţie: 166.666 lei + TVA
Executant: SC Atlas Sport SRL

Obiectiv:
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova în colaborare cu echipa Atlas Sport, a realizat un teren de sport multifuncţional, cu împrejmuire şi iluminat nocturn, oferind astfel oportunitatea desfăşurării activităţilor de petrecere a timpului liber în mod sănătos copiilor şi tinerilor care doresc acest lucru.

Rezultate:
Terenul de sport realizat are următoarele dimensiuni 38 x 21 m.
Infrastructura este realizată din strat de balast 10cm, strat piatră de rău 10 cm, strat piatră spartă concasată 8 cm, strat piatră spartă 0-8 mm în grosime de 2 cm.
Împrejmuirea este realizată perimetral şi are înălţimea de 6 m, fiind realizată din plasă de sârmă tip eco (verde).


Terenul este acoperit cu plasă textilă (tip capac), iar în spatele porţilor se montează panouri de protecţie din plasă textilă cu dimensiunile 22 x 6 m, având rol de dublă protecţie pentru împrejmuirea din spatele porţilor.
Împrejmuirea este montată pe stâlpi din ţeavă rectangulară 100 x 50 x 3 cu înălţimea de 6 m, fixaţi în fundaţii de beton cu dimensiunile 70 x 40 x 40 cm.
Perimetral la H=0, H=2, H=4 şi H=6 m se montează cordoane din ţeavă 30 x 30 x 3 pentru rigidizarea împrejmuirii.


Instalaţia de nocturnă este alcătuită din 12 corpuri de iluminat tip proiector de 400 W montate pe stâlpii de împrejmuire, inclusiv cablaje, tablou. Aceasta va asigura condiţii optime de joc pentru toţi jucătorii, chiar şi la ore târzii.
Terenul de sport este dotat cu 2 porţi de minifotbal 3 x 2 x 1 m, 2 plase de protecţie pentru porţi, 2 stâlpi multifunctionali de volei/tenis mobili, 2 coşuri de baschet.
Suprafaţa de joc este din gazon artificial multisport colorat verde şi roşu (terenul de tenis este din gazon de culoare roşie), cu înălţimea firului de 20-26 mm şi infill din nisip cuarţos.

Mai multe poze din cadrul proiectului puteţi vedea aici.

Lasă un răspuns.

terenuri de baschet terenuri sintetice terenuri badminton terenuri sportive sintetice zgura terenuri tenis gazon sintetic terenuri sportive beton terenuri minifotbal tip pardoseli sportive terenuri sportive tribune sportive volei volei copii tribune teren volei terenuri multisport terenuri de fotbal terenuri de tenis terenuri de baschet rezidenţiale terenuri tenis gazon artificial terenuri tenis terenuri de tenis din zgura terenuri tenis curte terenuri lut terenuri sport gazon sintetic udare gazon terenuri sport tartan terenuri tenis parchet video usamv cluj napoca teren usamv terenuri sport Tribuna terenuri sportive minifotbal terenuri multisport scoli terenuri de tenis gazon artificial tipuri piste terenuri multifunctionale umplutura teren sport UEFA terenuri fotbal unde alergam in bucuresti terenuri de sport vestiare sportive terenurile de tenis