SPECIALIST VIDEO: Ce autorizaţii sunt necesare pentru construcţia unui teren de sport?

Astăzi vom analiza ce autorizaţii avem nevoie pentru realizarea unui teren de sport.

S-ar putea ca unele cerinţe să difere în funcţie de zona în care doriţi să construiţi terenul de sport, însă în principiu oriunde ar fi aveţi nevoie de o autorizaţie de construcţie. Dar ca să aflaţi de ce documente şi avize aveţi nevoie, precum şi ce reguli trebuie să respectaţi (reguli de înălţime a construcţiei, Procent de Ocupare Teren, distanţe faţă de vecini, şamd), aveţi nevoie de un certificat de urbanism. Deci practic solicităm un CU, prin CU ni se spune ce trebuie să pregătim pt autorizaţie, pregătim dosarul pentru autorizaţia de construcţie şi apoi pe baza autorizaţiei de construcţie începem lucrările.

Pentru aceasta, aveţi nevoie să alegeţi o firmă specializată în construcţii sportive care să vă proiecteze terenul de sport (nu alegeţi un proiectant de case sau de hale sau de drumuri, lipsa de experienţă în domeniu s-ar putea să ducă la un rezultat nesatisfăcător).
În calitate de proiectant, specialiştii vă vor pregăti o documentaţia pentru CU. După ce obţineţi Certificatul de Urbanism, proiectantul vă pregăteşte documentaţiile pentru obţinerea avizelor cerute prin certificatul de urbanism (gaz, curent, apă, etc). După ce avem toate avizele, se pregăteşte DTAC şi se depune la autoritatea locală, împreună cu întreg dosarul de autorizare.

Având deja proiectul tehnic al terenului de sport realizat, în momentul în care primiţi autorizaţia de construcţie se poate începe execuţia terenului de sport.

Să vă dau un sfat din experienţă proprie: este cel mai bine dacă alegeţi o singură firmă care să vă realizeze lucrarea la cheie (proiectare + construcţie). Veţi scăpa de multe bătăi de cap şi complicaţii.

La Atlas Sport am avut plăcerea să proiectăm şi să construim terenuri de sport pentru o mulţime de beneficiari minunaţi (universităţi importante, corporaţii, primării, şcoli, licee, ministere, antreprenori şi investitori privaţi). Cele mai de succes proiecte, care au mers cel mai rapid şi fără prea mult efort din partea beneficiarilor au fost cele pe care le-am realizat la cheie : proiectare şi construcţie, ne-am ocupat noi de absolut totul.

Pentru mai multe informaţii puteţi apela la noi cu cea mai mare încredere – ne găsiţi la datele de contact de pe ecran.

Vă rog să lăsaţi un comment mai jos să ştiu cum vi s-a părut acest video , dacă v-a fost de ajutor şi dacă doriţi să primiţi şi alte sfaturi utile despre realizarea terenurilor de sport vă rog daţi subscribe la canalul de Youtube.

2 Commentarii

 1. otilia cojocaru

  in data de 26/05/2017 la 9:35 am - Răspunde

  buna ziua, sunt interesata de creerea unor terenuri 1xfootball , 1xtenis, 1x squash- sau cum veti gandi si dvs.
  locatia este o hala industriala -acoperita si inalta, structura pe cadre din beton ,
  in orasul brasov,
  hala dezafectata si intretinuta , cu toate utilitatile aferente, hala pe care nu o folosim in productie ci pur si simplu este …acolo…degeaba

  Daca reusiti, as vrea sa stabilim o intalnire la momentul la care dvs considerati, nu doar pentru discutii ci si pentru sfaturi caci deocamdata este doar o idee de ….viitor
  multumesc, otilia cojocaru
  0722/323800

  • ATLAS SPORT

   in data de 26/05/2017 la 9:38 am - Răspunde

   Buna ziua!
   Va multumim pt interesul acordat. In scurt timp veti fi contactata de unul din colegii nostri.

Lasă un răspuns.

teren volei terenuri tenis parchet tipuri piste zgura video teren tenis gazon terenuri sport terenuri de baschet rezidenţiale tribune sportive teren tenis gazon artificial teren usamv terenuri multisport scoli teren tenis curte volei terenuri lut teren tenis suprafata hard terenuri minifotbal tribune terenuri sportive beton Tribuna teren tenis gazon sintetic UEFA terenuri tenis gazon sintetic teren tenis zgura tip pardoseli sportive terenuri de tenis udare gazon terenuri de sport terenuri sintetice vestiare sportive terenuri sportive sintetice usamv cluj napoca terenuri tenis terenuri de fotbal terenuri de tenis din zgura terenuri sport gazon sintetic terenuri badminton terenurile de tenis umplutura teren sport unde alergam in bucuresti terenuri tenis curte terenuri sportive minifotbal terenuri sportive terenuri de tenis gazon artificial terenuri multisport