SPECIALIST VIDEO: pot solicita fonduri europene pentru un teren sintetic?

Astăzi vom afla dacă şi cum putem solicita fonduri europene pentru a investi într-un teren de sport.

În principiu au existat şi există finanţări europene pentru sport, prin care o autoritate locală poate investi în baze sportive pentru comunitate sau o persoană juridică poate investi într-o bază sportivă ca şi business.

Atlas Sport a construit proiecte mici şi mari care au fost finanţate prin fonduri europene, atât pentru autorităţi locale cât şi pentru sectorul privat. O sursă bună de finanţare la acest moment pentru autorităţile locale sunt fondurile prin GAL. Ultimul proiect pe care l-am implementat anul trecut pentru o firmă privată a fost finanţat prin APDRP măsura 313. Deci exista finanţări…

Însă liniile de finanţare se deschis şi se închid. Cea mai bună abordare este să găsiţi un consultant în obţinerea de fonduri europene, care vă poate spune ce fonduri şi ce soluţii de finanţare sunt la momentul la care dumneavoastră căutaţi să realizaţi investiţia. Iar dacă nu este ceva urgent, puteţi păstra legătura prin telefoane/întâlniri regulate cu consultantul ales (sau cu mai mulţi consultanţi) ca să monitorizaţi în permanenţă ce finanţări apar unde s-ar putea integra investiţia dumneavoastră într-o bază sportivă.

Odată ce aţi ales un consultant bun pentru fonduri europene şi aţi identificat linia potrivită de finanţare, noi vă ajutăm cu tot ce aveţi nevoie pentru implementarea proiectului dumneavoastră de infrastructură sportivă: de la proiectare, construcţie, dotări, vestiare, tribune, iluminat – până la inaugurarea proiectului, veţi găsi în Atlas Sport un partener de nădejde, aşa cum au făcut-o deja sute de clienţi din întreaga ţară.

Pentru mai multe informaţii puteţi apela la noi cu cea mai mare încredere – ne găsiţi la datele de contact:

E-mail: office@atlassport.ro
Tel: 0265312923
0265312140
Mob: 0755085354
0755085276

Vă rog să lăsaţi un comment mai jos să ştiu cum vi s-a părut acest video , dacă v-a fost de ajutor şi dacă doriţi să primiţi şi alte sfaturi utile despre realizarea terenurilor de sport vă rog daţi subscribe la canalul de youtube.

4 Commentarii

 1. Vasilescu Alin

  in data de 11/04/2017 la 5:33 pm - Răspunde

  Buna seara,ma intereseaza subiectul.Detin un club de fotbal de copii si juniori si ma omoara chiriile.M-ar interesa si sunt dispus la un astfel de proiect.

  • ATLAS SPORT

   in data de 12/04/2017 la 5:27 am - Răspunde

   Buna ziua!
   Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la 0755085354 sau sa ne scrieti la adresa office@atlassport.ro.

  • Teodor Catalin

   in data de 24/08/2017 la 8:48 pm - Răspunde

   Salut ! Si eu vreau sa infiintez un club de fotbal si sa fac un teren sintetic pe fonduri europene ..Cat platesti pe ora ca si chirie…vara si iarna ? Ce taxa percepi la copii…

   • ATLAS SPORT

    in data de 25/08/2017 la 7:42 am - Răspunde

    Buna ziua!
    Pentru detalii avem rugamintea sa sunati la 0728 272 505 sau sa ne scrieti la office@atlassport.ro.

Lasă un răspuns.

terenurile de tenis teren volei UEFA vestiare sportive terenuri sportive beton terenuri de fotbal terenuri sport gazon sintetic video tip pardoseli sportive terenuri lut terenuri sportive sintetice terenuri de sport terenuri tenis gazon sintetic terenuri sport tartan tribune sportive zgura teren tenis zgura terenuri sportive udare gazon terenuri de tenis gazon artificial tribune terenuri de tenis din zgura terenuri tenis gazon artificial terenuri de tenis terenuri fotbal terenuri sportive minifotbal terenuri minifotbal terenuri sport unde alergam in bucuresti Tribuna terenuri sintetice terenuri tenis curte terenuri multisport scoli terenuri tenis parchet terenuri multisport terenuri multifunctionale umplutura teren sport terenuri badminton teren tenis suprafata hard usamv cluj napoca terenuri tenis terenuri de baschet rezidenţiale tipuri piste volei teren usamv