Teren polivalent pentru sport şi instalaţie nocturnă de iluminat, în Comuna Poseşti, PRAHOVA

Echipa Atlas Sport a fost solicitată de Primăria comunei Poseşti, Prahova, pentru a construi un teren polivalent pentru sport şi instalaţie nocturnă de iluminat.

Elevii şi locuitorii din localitate, au simţit bucuria amenajării unui teren de sport nou nouţ, cu gazon sintetic.
Acum orele de distracţie s-au mutat pe terenul de sport, căci aici se pot practica nu doar unul, ci mai multe sporturi: fotbal, volei, tenis, badminton, etc.
Ansamblul terenului de sport propus are o suprafaţă construită de 928 mp.


Terenul este amenajat la nivelul silului în urma pregătirii statificatiilor necesare (gazon sintetic, placa de beton armat de 15 cm grosime, strat de balast compactat 30cm, strat de egalizare 5cm din nisip).
Împrejmuirea este realizată cu un gard de plase sudate pe structură metalică, fundaţii din beton armat şi structura stâlpilor din profile metalice cu diametrul fi=89 şi înălţime 5 m.


Instalaţia de iluminat a terenului este formată din 4 stâlpi metalici cu diametrul de fi=140 şi înălţime de 7 m, încastraţi în fundaţii din beton armat, ce au montat la partea superioară câte două corpuri de iluminat pe fiecare stâlp în parte.
Suprafaţa de sport este realizată din gazon având grosimea de 40-60 mm cu inserţie de nisip cuarţos şi granule de cauciuc.
Terenul este dotat cu 2 porţi minifotbal, stâlpi de volei şi tenis mobili, inlusiv fileu, 2 bănci pentru rezerve şi panouri de baschet.

Terenul lor este gata, aşa că, de acum încolo, locuitorii comunei şi elevii vor putea să bată mingea pe un spaţiu special amenajat pentru ei, în stil modern. Mai multe imagini cu terenul finalizat, puteţi vedea aici.

Lasă un răspuns.

Tribuna tribune teren tenis gazon artificial UEFA terenuri tenis parchet terenuri de tenis vestiare sportive terenuri sport gazon sintetic terenuri tenis gazon sintetic terenuri de fotbal unde alergam in bucuresti teren tenis suprafata hard udare gazon teren usamv terenuri sportive tipuri piste terenuri de tenis din zgura teren tenis gazon volei terenuri sportive beton terenuri multisport terenurile de tenis terenuri minifotbal tip pardoseli sportive zgura terenuri badminton umplutura teren sport terenuri tenis curte tribune sportive terenuri de tenis gazon artificial teren tenis zgura terenuri multisport scoli teren tenis curte video terenuri de baschet rezidenţiale terenuri sportive minifotbal teren tenis gazon sintetic usamv cluj napoca terenuri sport terenuri tenis terenuri de sport terenuri sportive sintetice terenuri sintetice teren volei terenuri lut