Vreau să construiesc un teren de sport în curtea casei – ce trebuie să fac?

V-aţi gândit să construiţi un teren de sport în curtea casei, pentru familia dumneavoastră şi nu ştiţi de unde să începeţi, cât costă sau ce implică construirea unuia? Ar trebui să angajaţi pe cineva să facă acest lucru sau este un o muncă pe care o puteţi face voi înşivă? Acest articol vă va ajuta să răspundeţi la aceste întrebări şi să parcurgeţi procesul de luare a deciziilor, precum şi să vă îndrume în procesul de construcţie.

De unde să încep?
Începeţi prin a vă gândi la ceea ce vă doriţi mai exact. Vreţi să construiţi un miniteren în care copiii dumneavoastră se pot juca fotbal sau baschet, sau vă doriţi un teren de sport suficient de mare încât toată familia să joace jocuri diverse cum ar fi jocuri de volei, fotbal, badminton sau tenis. Pe măsură ce terenul devine mai mare, unele alegeri sunt mai bune decât altele, ca de exemplu, betonul sau asfaltul ca bază – care deşi este mai scumpă, este şi mai uşoară.

Dimensiune şi cost


O întrebare frecventă este “care este costul unui teren de joc multisport”? Atunci când decideţi ce tip de teren sportiv vă doriţi, vă ajută să recunoaşteţi cei doi factori limitativi – spaţiul şi banii. Faceţi un exerciţiu şi mergeţi afară în locul în care vreţi să construiţi terenul şi imaginativi-l. Măsuraţi spaţiul cu care trebuie să lucraţi. S-ar putea să găsiţi că aveţi doar 5 m între copaci sau un anumit număr de m pe partea laterală a casei. Deci mai întâi, măsuraţi terenul disponibil. Utilizarea unui dispozitiv de măsurare a suprafeţei este cea mai precisă metodă. Acest lucru vă va oferi o imagine a dimensiunilor generale ale terenului pe care îl doriţi. (Estimările sunt în regulă pentru idei brute despre cost, dar veţi dori să măsuraţi exact suprafaţa înainte de a merge prea departe în planificare).
A doua limită pentru identificare este costul. Chiar şi familiile cu zeci de metri de teren disponibil au un buget în minte. Odată ce aţi identificat o sumă, puteţi a identifica mărimea terenului pe care îl puteţi avea. Dacă aveţi un buget în minte, puteţi, de asemenea, planifica să vă construiţi miniterenul sportiv în etape.

Este necesar betonul?
Nu întotdeauna. Dacă aţi vorbit cu un constructor, probabil v-a spus că acesta este necesar, dar acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Contractorii preferă să folosească beton deoarece este permanent şi nu vor crea probleme în primăvară anului viitor dacă aţi făcut o judecată necorespunzătoare. Utilizarea betonului oferă de asemenea vânzătorului posibilitatea de a adăuga 20% la preţul subcontractantului betonului.

Folosirea unei baze compactate?
În multe cartiere există limitări asupra procentului total de suprafaţă impermeabilă pe care o poate avea lotul. Dacă numai o anumită cantitate poate duce la scurgerea apei, trebuie să măriţi amprenta la sol a casei dvs., a străzii, a trotuarului şi a zonei de terasă şi apoi să scădeţi de la limită. În timp ce o bază compactă nu va dura 50 de ani ca un tampon de beton, pentru multe familii acesta este un lucru bun. Dacă închiriaţi casă sau copiii dvs. vor pleca acasă în câţiva ani, o bază mai puţin permanentă ar putea fi cea mai bună alegere. Şi este o fracţiune din costul de utilizare a betonului!

5 Commentarii

 1. Marian

  in data de 29/06/2017 la 6:00 pm - Răspunde

  Buna ziua, deci un teren multi sport la cote standard de joc, ce preț are ?

  • ATLAS SPORT

   in data de 30/06/2017 la 5:43 am - Răspunde

   Buna ziua. Va multumim pentru solicitare. Veti fi contactat in cel mai scurt timp pe email de unul dintre colegi.

 2. CharlesMix

  in data de 23/08/2017 la 7:23 am - Răspunde

  [url=https://www.viagrapascherfr.com/]Show more![/url]

  • ATLAS SPORT

   in data de 23/08/2017 la 7:46 am - Răspunde

   Buna ziua!
   In cel mai scurt timp veti fi contactat de unul din colegi!

 3. Andreyima

  in data de 23/08/2017 la 8:39 am - Răspunde

  Оборудование для детских площадок – это совершенно невиданное ранее качество исполнения и отношение к клиенту. Детские площадки и игровые комплексы – это разнообразие цветов, форм и текстур, которое делает это оборудование по-настоящему универсальным. Для застройщиков прочные детские игровые комплексы под ключ заказать у сертифицированного завода-производителЯ игровых площадок для детей. [url=http://www.sportbiz.com.ua/Detskie-ploschadki ]Наш интернет магазин ! [/url]

Lasă un răspuns.

terenuri sintetice teren usamv teren volei terenuri badminton vestiare sportive terenuri lut terenuri de tenis terenuri sport terenuri de tenis din zgura terenuri sportive minifotbal terenuri multifunctionale terenuri sport tartan UEFA terenuri tenis curte tribune usamv cluj napoca terenuri minifotbal terenuri tenis gazon artificial zgura umplutura teren sport terenuri multisport video Tribuna terenuri de sport terenuri de fotbal terenuri tenis terenuri tenis parchet terenuri multisport scoli terenuri fotbal volei copii terenuri tenis gazon sintetic udare gazon terenuri sport gazon sintetic terenuri sportive sintetice volei terenuri sportive terenuri de tenis gazon artificial terenuri de baschet rezidenţiale terenurile de tenis teren tenis zgura unde alergam in bucuresti tip pardoseli sportive tribune sportive tipuri piste terenuri sportive beton