A futball biztonságosabb természetes gyepen, mint szintetikus gyepen?

Ezen a területen dolgozva, megtapasztaltuk, hogy az évek során a a pályák felületének minősége megváltozott. Nagyon sokan a szintetikus gyepet választják, a vele járó előnyök miatt, de vajon melyik a legjobb válastás a játékosok egészségügye szempontjából?

5
Egy Amerikai felmérés alapján amelyen nagyon sok egyetemek és sport centrumok részt vettem 5 szezon alatt, figyelve a gyep befolyását a játékosok sérüléseivel, az eredmények elképesztőek voltak.
797 mérkőzés után, amelyből 355 szintetikus gyepen és 442 természetes gyepen, az eredmények a k9vetkezőek: 693 sérülés, amelyből 39,2% szintetikus gyepen és 60,8% természtes gyepen tőrtént.
Annak ellenére, hogy nagy hasolóság van a szintetikus gyep és a természetes gyep között, arra a következtetésre jutottunk, hogy a szintetikus gyep praktikusabb, ha a sérülések számát nézzük.
Figyelembe kell vegyük, hogy a gyep minősége és ennek lehelyezése és összetevője befolyásolja a játékosoknak a sérülési veszélyét. Ezért az eredményeket csak a szintetikus gyepes pályákra lehet általánosítani.
Tehát a válasz arra, hogy a szintetikus gyep biztonságosabb a természetes gyepnél?, ez lenne: a felmérések alapján a szintetikus gyep valóban biztonságosabb.
A gyep befojását a játékosok sérülésére, a Nemzetközi futballisták szakszervezete is analizálta, és megfigyelték, hogy az utolsó 3 Női Világbajnokságon a sérülések száma megnőtt 1.7-ről 2.3-ra/mérkőzés.
Meglepően, a férfi futball csapatoknál ez fordítva van, ahol a sérülések száma csökkent 2.7-ről 1.7-re.
Mi lehet vajon a női futballban a sérülések növekedésének a magyarázata? A múlt évben, egy 50 fős játékos kérelmet nyújtott be a FIFA-nak, hogy engedjék meg a 2015-ös Női Világbajnokságot szintetikus gyepen játszani, azonban ezt a kérelmet elutasították.
6
Tehát a szintetikus gyep használata biztonságos nem csak sport pályáknál, hanem lakóterületeken is, szóval ha szüksége van egy kvitelezőre amely biztosítsa a szintetikus gyep felszerelését bármilyen tipusú felületre, nézze át kinálatunkat.
Ettől kezdve, gyakorolni tudja kedvenc tevékenységét egy rezisztens, modern és esztétikus gyepen.
Legyen nő vagy férfi, biztosak vagyunk benne, hogy van egy szeretett sportága és amelyet sokszor szeretne gyakorloni.
Vagy ha üzletének alapját egy sport pályára alapozta, akkor válassza a mi szolgáltatásainkat, amelyeket ön elé állítunk teljes biztonsággal és kényelemmel.
4

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta