A szintetikus gyep (dekoratív) nészerűségnek örvend!

 

1

 A szintetikus gyep a válasz erre a kérdésremivel megoldja a problémákat, mint például az öntözést, vágást és a gyomrtó szerekkel járó problémákat és az év 12 hónapjában jól néz ki „frissen kaszált.”
Hogyha olyan helyen laksz ahol nagyon sok az esőzés és a nevdesség nagy, vagy meguntad a folyamatos karbantartást akkor a szintetikus gyep használata a te megoldásod.
Sokoldalú használhatósága mellett megszabadít a mindennapos hát fájástól amelyet a nyirógép mellett kell tölteni abban az esetben, ha természetes gyepünk van. Pontosan ezért legtöbb tulajdonos választja a szintetikus gyep használatát saját területükre is, mivel mutatós.
Romániában minden évben 10-15%-al növekedik a szinetikus gyep használata. Ez azt jelenti, hogy nagyon sok tulajdonos szintetikus gyepet használ az udvarában, játszótérben, a medence környékén stb.

download

Mi a szintetikus (dekoratív) gyep?
A szintetikus gyep lyukacsos szövött szálakból tevődik össze, amely átengedi a vizet. A növényzet eltávolítása után és a talaj kiegyenlítése után egy réteg ballaszt tölteléket helyezünk le amely segít a víz elvezétésében a játszó felületről. Egy réteg zúzott kő és homok következik majd száraz kvarchomok és újra hasznósított gumi granulátum kerül rá.
A modern szintetikus gyep nájlonból, polietilénből vagypolipropilénből készül amely több színű. (lehet zöld, piros, kék stb.)

Gazdasági előnye a szintetikus gyepnek:

Annak ellenére, hogy a szintetikus gyep beszerzése sokkal költségesebb a természetes gyepnél, viszont a befektetés hosszú távon kamatozik, mivel ennek karbantartása minimális (eltérően a természetes gyep karbantartásától) és élettartama sokkal hosszabb.

 

2

Melyek a szinetikus gyep előnyei:
1. vizet sporolunk
2. nagyon könyen karbantartható
3. ökologiai
4. A Déli Nevada Víz Hatóság (AEÁ) azt állítja, hogy egy ház tulajdonos 210 liter vizet ment meg minden kicserélt négyzetméter természetes gyep után.
5. 150 órát nyer egy év alatt! A szintetikus gyepet nem kell kaszálni, ültetni, megtermékenyíteni, ezek egy év alatt 150 órát rabolnak el az embertől egy év alatt.
6. Több mint 20 millió használt gumit használnak fel a szintetikus gyep előállításához.


images

Megyek a szintetikus (dekoratív) gyep hátrányai?
1. Nem szívja fel a háziállatok vizeletét
2. Felmelegszik a nap hatására
3. Nem lehet újrahasznosítani
4. Gyomok nöhetnek a por keletkezésétől és így néha gerebjérésre szorul a felület.
5. Meleget bocsájt ki emberek és háziállatok körül. A fák árnyéka megfékezi ezt.

A szintetikus gyep tökéletes számodra, ha:
1. Meguntad az öntözést, a megtermékenyítést és a természetes gyep vágását
2. Ha nyár ideján a víz számlák magasak.
3. Nem akarod használni műtrágyát és a gyomirtót.
4. Azt gondolod, hogy a szintetikus gyep ugyan olyan jól néz ki, mint a természetes gyep – lehet még jobban.
5. 150 órát akarsz nyerni egy év alatt.

 

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta