Néhány kapott visszajelzés


Notice: Undefined index: hu in /home/atlassport/public_html/wp-content/themes/as/functions.php on line 454
Az évek során lehetőségünk volt és megtiszteltetés számunkra, hogy együtt müködjünk különböző fontos kliensekkel (Belügyminisztérium, Polgármesteri hivatalok, Nemzetközi Cégek, 5***** Resortok valamint erős vállalkozók) akik segítségével saját portfoliónk fontos növekedést tapasztalt, valamint egy szükséges tapasztalatot a sport pályát epítkezésében. Minden egyötmükődés motivál minket és projektünk megrendelőjének, garantált elégedettséget. Megszeretnénk osztani önökkel néhány visszajelzést, amelyet az Atlas Sport csapata kapott különböző eredmények során: Sport bázisok épitkezése, multisport pályák építkezése, szintetikus pályák építkezése, stb.

Rusu Daniel Gheorghe

Polgármester 10-05-2016

A Fehér megyei, Șpring községben levő Cunța helység, 42×22 m kulcsra kész multifunkcionális pálya építésének és tervezésének” következtében arra a következtetésre jutottunk, hogy a kivetelezett munkák minősége NAGYON JÓ minősítést érdemelnek, figyelembe véve a következőket:
         magas igényeknek megfelelő minőségi munkák
         egyértelmű együttmukődés az Atlas Sporttal a projekt végrehajtásában
         a befejezési határidő betartása
         megfelelő áron történő végrehajtás, figyelembe véve a kifejezett követelményeket.

Jánosi Ferenc

Polgármester 24.07.2015

Úgy gondoljuk, hoy az ATLAS SPORT által kivitelezett munkálatok jó minőségüek és kitünően viselkednek átadás után.
Javasoljuk az ATLAS SPORT-ot minden tulajdonosnak, mivel már két sport bázist és három játszóteret építettek nekünk és pontosan ezért a jővőben is hozzájuk fordulunk bizalommal!
Ernye község Polgármestere, Maros megye
Jánosi Ferenc

Ardelean Marius

S.P.A.S Igazgató 07.07.2015

A SC ATLAS SPORT-nak oda ítélt nyilvános szerződés következtében amely „Az 1 számú hivatalos futball pálya az Arini Sport Bázis keretén belül, Szebes megye – DALI fázis, körüli fütó pálya” nevet viselte.
Értékeljük a kivitelezett munkákat minőség szempontjából és: NAGYON JÓ-nak nyilvánítjuk.
S.P.A.S Igazgató
ING: ARDELEAN MARIUS

Chirlesan Ioan

Vezér Igazgató 02.04.2014

1. Általános közremükődés a SC ATLAS COMPANY SRL-vel : jó
2. A SC. ATLAS COMPANY SRL által kivitelezett munkák minősége – jó
3. A SC. ATLAS COMPANY SRL személyzetével való kapcsolat – jó
4. Ajánljuk a SC ATLAS COMPANY SRL által végzett munkálatokat más helyi kormányzati szervezeteknek is.
Vezér Igazgató
Chirlesan Ioan

Kolcsar Gyula

Polgármester 07.07.2015

A SC ATLAS COMPANY SRL-vel történő együttmükődés nagyon jó volt és úgy gondolom, hogy a fent említett cég egy megbízható cég a pálya korekt áron volt kivitelezve és megfelelő minőségben, tehát nagyon meg vagyunk elégedve.

Kolcsár Gyula
Polgármester Gernyeszeg

Mureşan Florin

Kisbács, Polgármester 18.09.2015

Ajánljuk a SC ATLAS SPORT SRL-t minőségi sport pályák és játszóterek kivitelezésére, mivel egy megbízható cég, kitünő kivitelező személyzettel, valamint ár-minőség szempontjából is nagyon jó.
…maximálisan meg voltunk elégedve az eredményekkel, ezért a jővőben is hozzájuk fordulunk bizalommal!

18.09.2015
Kisbács Polgármestere, Kolozs megye
Muresan Florin

Popa Ioan Iancu

Polgármester 11.04.2014

Az ATLAS COMPANY SRL, Marosvásárhely, Szabadi út 62 szám, Maros megye, által megnyert nyilvános szerződés „SZINTETIKUS GYEPPEL ELLÁTOTT SPORT BÁZIS ÉPÍTÉSE MAROSSZENTIMRE KÖZSÉGBEN, FEHÉR MEGYE” következtében a következőket állítjuk:

Minőség szempontjából értékeltük a végzett szolgáltatásokat, s ezek: NAGYON JÓ-k.

Polgármester
Popa Ioan Iancu

Osváth Csaba

Primar Acăţari 2011

A Maros megyei SC ATLAS COMPANY SRL nyerte meg az Ákosfalvi Sport Bázis megépítésének licitálását 2011-ben.
Ebben az időben SC ATLAS COMPANY profeszionalizmusról és odaadásról tett tanúbizonyságot betartva a munkálatok minőségét és a meghatározott határokat a munka füzetből.
A munkálatok alatt a cég egy megbízható partnerként viselkedett, és minőségi munkákat vitt véghez, méltányos áron, magas megelégedettséget biztósítva községünknek.
A Sport Bázis azóta is maximálisan ki van használva Ákosvalva község lakosaitól valamint a környező településektől, ami megerősíti a SC ATLAS COMPANY SRL minőségi munkáját, valamint ezek tartosságát. Ajánljuk más helyi közigazgatási szervezeteknek a SC ATLAS COMPANY céget.

Ovidiu Teodor Creţu

Beszterce Megye Polgármestere 02.04.2014

Tisztelt igazgató úr, a „Beszterce megyei, Sigmir település Multifunkcionális sport bázisának” megépítésének következtében:

  • Általános közremükődés a SC ATLAS COMPANY SRL-vel: jó
  • A SC ATLAS COMPANY SRL által véghez vitt munálatok minősége: jó
  • Ajánljuk a SC ATLAS COMPANY SRL által végzett munkálatokat más helyi kormányzati szervezeteknek is.

Megjegyezzük, hogy ezek az elismerések szigorúan a fent említett befektetések céljául szolbálnak, és ennek alapjának jeléül átvételi jegyzőkönyv is készült

Dumitru Cotoi

Bátos megye polgármestere 27.03.2014

Az 5868-as szerződés alapján amelyet 23.12.2010-ben megkötöttünk a SC ATLAS COMPANY SRL-vel, Marosvásárhely, Szabadi út 62 szám, Maros megye, amelynek következtében a „Bátos község, Dedrád falu, Maros megye, Sport Bázis felújítása” objektív létrejött, és a Bátos megyei Polgármesteri Hivatal „NAGYON JÓ” minősítést ad a kivitelezőnek a szerzdősési feltételek beteljesítésére, a következőket megjelőlve:

  • Jó együttmükődés;
  • Magas minőségű munkák;
  • A cég szakmai személyzete és barátságos hozzáállása;
  • Más helyi kormányzati szervezeteknél végzett minőségi munkák bizonyossága.

Ciobota Dinu

Polgármester 27.03.2015

A Gödemesterházi általános iskola sport bázisának megépítésének következtében fogalmazzuk meg a következő ajánló levelet a következő aspektusokra alapozva:
1. Kitünően tudtunk együttmüködni az ATLAS SPORT céggel, a szerződés megkötésétől a munkálatok befejezéséig.
2. A végre hajtott munkálatok nagyon jó minőségüek, egyetlen beavatkozásra sem volt szüksége a mai napig sem. A munkálatok az előre megszabott időben be voltak fejezve, minden részletet betartva a munkafüzetből.

Jánosi Ferenc

Polgármester 22.07.2015

Úgy gondoljuk, hogy az ATLAS SPORT által végzett munkák a 6370-es számú szerződés alapján, 12.09.2012 „Ernye község játszóterének elrendezése. Maros megye” néven, a kivitelezett munkálatok kitünően helyt állnak átadás után is.
Javasoljuk az ATLAS SPORT céget a játszóterek és parkok kivitelezésére, mivel minőségi munkát végeznek, megbízható cég, kifogástalan kivitelező személyzettel, valamint ár-minőség szempontjából nagyon előnyös.
Ernye Közsg Polgármestere, Maros megye
Jánosi Ferenc

Ciobota Dinu

Polgármester 27.03.2015

Csobotány falu, Gödemesterháza község sport bázisának építésének befejezése következtében, ami a munkálatok minőségét és a kitünő együttmükődést illeti, megfogalmaztuk a következő ajánló levelet, két aspektusra alapozva:

– Úgy gondoljuk, hogy a véghez vitt munkálatok, fennébb állnak bármely más kivitelező cégtől.
– Javasoljuk más szervezeteknek is az ATLAS SPORT-al való együttmükődést.

Claudia Girbea

Adminisztrátor 23.12.2015

Javasoljuk a SC ATLAS SPORT SRL játszóterek és parkok kivitelezésére, mivel ez egy megbízható, komoly cég, aki átadta a munkát időben és a kért igényeknek megfelelt.

Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta