Teren de fotbal

Tip gazon și beneficii

Un teren de fotbal poate fi realizat cu gazon artificial, tartan şi gazon natural.
Bazându-ne pe experienţa noastră, vă recomandăm gazonul artificial – este suprafața aleasă de 80% dintre clienții noștrii, fiind cea mai eficientă suprafaţă pentru un teren de fotbal, datorită avantajelor cheie pe care acesta le posedă:

 • Este uşor de instalat iar costurile de întreţinere sunt minime
 • Este extrem de durabil în timp, durata de viaţă a gazonului este de aproximativ 10 ani utilizat zilnic
 • Este moale, flexibil la contactul jucătorilor cu solul, reducând riscul accidentărilor
 • Este întotdeauna pregătit, la îndemână
 • Poate fi utilizat aproape 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână, 365 zile pe an
 • Indiferent de condiţiile meteorologice, gazonul artificial îşi păstrează caracteristicile
 • Economiseşte apă, nu se toceşte şi nu se desprind brazde
 • Gazonul artificial nu necesită cosit, semănat, tăiat sau fertilizat
 • Măreşte calitatea jocului: rostogolirea mingii, respectiv viteza rostogolirii
 • Nu prezintă în nici un fel impact negativ asupra mediului, este reciclabil
 • Rezistă: îngheţului-dezgheţului, căldurii, iar culoarea gazonului se păstrează datorită stabilităţii UV

Suprafață de joc personalizată

În funcţie de spaţiul pe care îl aveţi la dispoziţie, găsim împreună cea mai bună variantă pentru proiectul dumneavoastră.
Începând cu cele mai mici dimensiuni, de la 6 x 12m până la terenuri de dimensiuni oficiale, realizăm cu succes terenuri de sport cu orice suprafaţă și dimensiune.
Echipa noastră vă va oferi în acest sens, informaţii, sfaturi şi consultanţă pe parcursul întregului proiect, astfel încât terenul realizat să se potrivească curţii, nivelului de activitate şi bugetului dumneavoastră.

Infrastructura

Infrastructura unui teren minifotbal cuprinde stratificaţii din piatră şi nisip compactat, agreate de producători.

Gazonul utilizat - gazon sintetic

Pentru confortul dumneavoastră optim, se utilizează gazon sintetic cu înălţimea firului de 40-60 mm, realizat din polietilenă (care nu zgârie şi nu ”arde” pielea jucătorilor la contactul cu iarba) şi un infill din nisip cuarţos uscat şi granule din cauciuc. Infill-ul (umplutura) din granule de cauciuc construieşte o saltea elastică ce face contactul cu suprafaţa de joc plăcut şi sigur.

Montaj de calitate

În realizarea unui teren de sport, atât calitatea gazonului cât şi a montajului sunt extrem de importante. Bazându-ne pe o experienţă de mai mult de 13 ani, realizăm un montaj după cele mai înalte standarde, cu echipamente performante pentru ca experienţa de joc să fie cea mai bună.
Totodată, montajul gazonului artificial se realizează respectând recomandările producătorilor şi folosindu-se adezivi corespunzători şi accesorii profesionale.

Împrejmuire

Nu va trebui să alergaţi după minge prin toată curtea, întrucât vă punem la dispoziţie plasă de protecţie realizată din materiale calitative şi rezistente. Împrejmuirea se va realiza din stâlpi metalici, iar între aceştia se poate monta plasă împletită textilă, rezistentă la ploi, îngheţ şi UV cu o durată de viață de 5-10 ani.

Nocturna terenurilor de minifotbal cuprinde:

1-4 lămpi de iluminat (în funcție de mărimea terenului) cu halogen, 400 W sau proiectoare LED (echivalent a 400W clasice) precum și tablou electric, cablaje etc.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!