RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Noi credem că starea comunității din jurul nostru este, în parte, responsabilitatea noastră. Suntem conștienți de faptul că, dacă dorim o schimbare în bine, aceasta trebuie sa înceapă cu fiecare din noi. Ca urmare, angajamentul nostru este de a dona 10% din profitul anual pentru construirea unei comunități mai bune pentru cei din jur, pentru noi și pentru copiii noștri.

ACTIVITĂȚI SOCIALE:

Susținem copii din Africa și Asia:

Am susținut lunar 10 copii din Africa şi Asia prin intermediul organizației Compassion

Susținem lunar o fundație creștină din Târgu Mureș

Am susținut o școală de copii cu nevoie speciale din Reghin:

Am adus un zâmbet de fericire prin pachetele de Crăciun pe care le-am oferit copiilor.

Sprijinim comunitățile din Africa:

O comunitate africană însumând cel puțin 5000 adulți și 2000 copii va beneficia, de acum încolo, de alimentare cu apă. A fost o onoare pentru Atlas Sport de a contribui la bucuria lor.

Da, nouă ne pasă!

Ajutăm o școală din India:

Prin donația pe care o facem către această școală, copiii se pot bucura de educație, hrană, uniforme, rechizite școlare. Fiecare clasă care absolvă are șanse mai mari pentru un viitor mai bun. Momentan sunt 120 de copii cu vârste cuprinse între 4-14 ani care se bucură de mersul la școală.

Decembrie 2018:

În luna decembrie 2018, Atlas Sport a distribuit pachete cu alimente către familii nevoiașe de oameni serioși (am căutat recomandări ca să oferim ajutorul nostru către oameni nevoiași serioși, nu către oameni leneși). A fost o experiență extrem de frumoasă care ne-a smerit. Cu adevărat, este mai bine să dai decât să primești.

Decembrie 2017

În luna decembrie 2017, personalul TESA din Atlas Sport s-a luat și a căutat cazuri umanitare și sociale. Am făcut mai multe pachete cu alimente, pe care ulterior le-am distribuit către aceste familii nevoiașe de oameni serioși. A fost o experiență care ne-a smerit, ne-a făcut să apreciem ce avem și pe oamenii din jur. Este ferice să dai decât să primești.

Decembrie 2015

În luna decembrie 2015, echipa TESA din Atlas Sport s-a luat și s-a dus la cumpărături. Am făcut mai multe pachete cu alimente pe care ulterior le-am distribuit către familii nevoiașe de oameni serioși (am căutat recomandări ca să oferim ajutorul nostru către oameni nevoiași serioși, nu către oameni leneși). A fost o experiență extrem de frumoasă care ne-a smerit. Cu adevărat, este mai bine să dai decât să primești.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!