Cum să construiți un teren de tenis în curtea casei
Un teren de tenis în curtea casei a fost întotdeauna considerat un lucru luxos, exclusiv și rezervat oamenilor înstăriți și sportivilor care îl foloseau că o modalitate de a se menține în formă. Totuși, acum nu mai stau așa lucrurile. Singura condiție necesară pentru un teren de tenis din curtea casei este să aveți o curte. Dacă aveți ceva spațiu și bani puși de o parte, puteți oricând să vă bucurați de o experiență sportivă alături de familie și prieteni.
Avantajele unui teren de sport în curtea casei
A avea un teren de tenis nu înseamnă că puteți juca doar tenis – dimpotrivă, instalați o suprafață de joc care va fi potrivită pentru mai multe sporturi. Deoarece pot avea dimensiuni similare, puteți juca baschet, fotbal și volei pe un teren multifuncțional. În acest fel, nu vă veți limita la o singură activitate sportivă, ci veți oferi o gamă largă de opțiuni.
Optând pentru o suprafață de beton în loc de asfalt, veți obține o valoare mai bună a banilor, deoarece betonul este mai durabil și rezistent la temperaturi ridicate și fisuri. Cu toate acestea, înainte de a putea începe să vă bucurați de sport în confortul din curții voastre, este destul de multă muncă, de la măsurarea dimensiunilor și achiziționarea de materiale necesare până la angajarea unui antreprenor bun și construcția terenului în sine.
Costul unui teren
Prețul final al unui teren de tenis este influențat de o serie de factori precum: dimensiunea, materialele, dotările, suprafața, etc. Pentru a va putea oferi un preț corect, va recomandăm să folosiți configuratorul nostru pentru terenuri sportive și să trimiți cererea către departamentul nostru de vânzări. Veți primi o ofertă personalizată în cel mai scurt timp. |https://www.atlassport.ro/configurator-terenuri-profesionale/
Ce trebuie să știți
Indiferent de dimensiunea pe care o alegeți, construirea unui teren de tenis nu înseamnă doar să săpați o gaură în curte și să o umpleți cu beton – chiar dacă acest lucru sună ușor și convenabil. Trebuie să analizați și să luați în considerare toate variabilele. Prin urmare, faza de pregătire este cea mai importantă și este necesar să se aloce ceva bani pentru o bază de piatră de înaltă calitate și un drenaj care să ofere suficient suport și să colecteze eficient apa de pe teren.
Când vine vorba de alegerea betonului, acesta ar trebui să fie de 3000 psi sau mai mare, iar placa ar trebui să aibă cel puțin 4 sau 5 centimetri grosime. Pe lângă recomandarea adăugării straturilor de polietilenă, recomandăm turnarea betonului prin pompă pentru a se asigura că acesta este răspândit în mod corespunzător.