Despre împrejmuirea și plasele unui teren de sport

Despre împrejmuirea și plasele unui teren de sport, nu se vorbește atât de des. Totuși, atunci când vine vorba de delimitarea zonei de joc, de cerințele dotărilor necesare unui jos (coș de baschet, fileu, poartă), acestea nu pot fi trecute cu vederea.

Împrejmuirea unui teren de sport


Atunci când trebuie să luați decizia privind împrejmuirea terenului dvs., veți avea mai multe considerații. Zăbrelele de lanțuri au fost mult timp alegerea evidentă. Sunt destul de economice, eficiente în definirea limitelor și, în funcție de înălțime, poate limita sau interzice accesul neautorizat și utilizarea terenului dvs. după anumită oră.
Acestea însă, nu sunt la fel de eficiente ca împrejmuirea terenului cu sârmă. La Atlas Sport, împrejmuirea se realizează astfel:

Structura împrejmuirii este realizată din stâlpi metalici cu înălţimea de 6m (peste nivelul solului), din țeavă rectangulară cu dimensiunea 100x50x4mm, înglobați în fundaţii de beton C 8/10 având dimensiunea 70x40x40cm și fixați cu prazn din oțel beton PC52 φ10.
Rigidizarea structurii de împrejmuire se realizează prin 4 cordoane primetrale din țeavă pătrată cu dimensiunea 30x30x3mm care leagă stâlpii la înălțimea de 0m, 2m, 4m și 6 m.
Împrejmuirea cu înălțime de 6 metri se realizează din plasă metalică împletită.

Plasele


Plasele sunt, de asemenea, folosit pentru a avea un efect deosebit pe terenurile atletice. Este luminos și oferă vizibilitate excelentă jucătorilor și spectatorilor. Plasele pot fi folosite pentru a menține bile și a le păstra în joc, precum și pentru a împiedica spectatorii să se rănească.
Pe terenurile de fotbal, hochei și lacros, plaselesunt adesea stabilite la o înălțime de 6 de metri (deși pot fi utilizate înălțimi de până la 12 m). Plasele pot fi instalate numai în spatele porților sau la capetele terenului, sau poate să îl înconjoare..
În plus, plasele pot fi utilizate atunci când sportivii din aceeași zonă s-ar putea interfera unul cu celălalt; de exemplu, în cazul în care o pistă de alergare înconjoară un teren atletic, ar putea fi creată o plasă pentru a împiedica jucătorii de fotbal să interfereze cu sportivii de pe pistă în timpul jocului.

Plasele Atlas Sport sunt rezistente la UV, ploi şi îngheţ, și sunt montate deasupra terenului pe întreaga suprafaţă de joc (capac).
Panouri de protecție în spatele porților cu dimensiunile 22mx6m, din plasă de protecţie textilă, rezistentă la UV, ploi şi îngheţ.
Împrejmuirea conține o cale de acces.

Poate fi realizată dintr-o varietate de surse specifice sportului; asigurați-vă că obțineți dimensiunea corectă a ochiurilor pentru sportul pe care îl găzduiește terenul dvs. Plasele sunt disponibile pentru mai multe alte sporturi, inclusiv tenis și tir cu arcul, deci asigurați-vă că aveți o listă completă).
Plasele utilizate în instalații sportive de orice tip trebuie să fie durabil, rezistentă la radiații UV, la intemperii și ușor de reparat.

Lasă un răspuns.