Éjszakai kivilágítás sport pályáknak

FNL2
Egy sport pálya építésében fontos szerepet játszik az éjszakai kivilágítás. Egy ilyen szerkezet felépítése sok előnyt biztosít úgy a játékosoknak, mint a szurkolóknak. Hosszabb időtartamú mérkőzéseket biztósít és a szurkolók is jobban élvezhetik a mérkőzést.

Az ön igényétől fügfően az éjszakai kivilágítók két félék lehetnek, rövid távú és hosszú távú:
– ideiglenes kivilágítás – hordozható egységek, amelyeket különleges alkalmakkór használnak
– állandó kivilágítás – beton vay acél oszlopojra építve, a hosszú távú használatért
Stadium Game Night Lights On Black

Hogyha van egy futball pályája és szeretne éjszakai kivilágítást, akkor vannak néhány tényezők amelyeket figyelembe kell vennie, ahhoz hogy egy éjszakai kivilágított futball pályát építsen:
– Közösségi engedély, annak fügvényében, hogy hol van a futball pálya, a közeli szomszédoknak hozzászólhatnak, hogy a fény az ő területükre áthatol. A város szabályzatokat küldhet ki, a fény mennyiségével vagy vakító hatásával kapcsolatosan, főleg hogy ha utak vagy autópályák közelében helyezkedik el.

– Elektromos vezetékek, elektromos légvezetékek és földalatti vezetékek azonosítva kell legyenek és kell szerepeljenek a projektben, amikor egy éjszakai kivilágító rendszert készítünk sport pályáknak.
– A föld elég stabil ahhoz, hogy az oszlopokat megtartsa? Van gyors bejárat a villanyszerelők számára?
– Geotechnikai gépészet
– Müködési költségek

Minden sport bázisnak, futball pályának, tenisz pályának, sport komplexumnak vagy egyéb pályának, amelyen sport aktivitás folyik szüksége van éjszakai kivilágításra, mivel ez egy nagyon fontos rész amit nem szabad kihagyni. Az éjszakai kivilágítás segítségével a játék ideje hosszabb maradhat úgy télen, mint nyáron, föleg akkor amikor a nap rövidebb.
A reflektorok száma amelyek szükségesek a pálya kivilágítására függ a pálya méterétől. Figyelmükbe ajánljuk a 400W-os projektorok használatát.

Untitled2Ahhoz, hogy a vakítő hatást csökkenteni tudjuk, az éjszakai kivilágítót minimum 4 méteres oszlopokra szereljük, a pálya méretét figyelembe véve.
Sportpályák kivilágítására a következőket használjuk: oszlopok (különböző méretek), projektorok vagy LED projektorok, kapcsoló tábla és vezetékek.

Atlas Sport éjszakai kivilágítást biztosít posrt pályáknak, amely nem igényel nagy karbantartást és amelynek élettartama is nagy.

A megvilágítási számítésok különleges szoftwerekkel történnek, amelyek a kivilágítás minőségéért szolgálnak.
A mi cégünk aktivitásához tartozik a külső és belső vilgágító rendszerek felszerelése – ezért várjuk az ön kérését.
Untitled1
Hagyjon egy választ.

Éjszakai kivilágítás sport pályáknak

Nagy hatékonyságú, tartóságú és könnyen karbantartható világítás megoldásokat ajánlunk. Választhatnak a LED és a klasszikus kivilágítás között.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta