Hol szaladhatunk Bukarestben?

A sport aktivitások egyre jobban és jobban vannak támogatva az utóbbi időben. Nagyon sok ember elfogadta és tapasztalta, hogy az aktív élet előnyőkkel jár és könnyedén kimozdul egy hosszú nap ütán.
A jogging egyik legkeveltebb sport aktivitás, mivel ennek gyakorlását bárhol véghez lehet vinni, nem szükséges sport terem, edző vagy szigorú program.
Hogyha nem vagy meggyőződve a szaladás előnyeiről, akkor tudnod kell, hogy segít a kilógramok leadásában és nem csak.

1

Minden száz méter után ami leszaladunk, vagy minden 5 perc után, szivünk erősebb lesz. A szaladás megakadályozza a szív-érrendszeri betegségeket, szívinfarktust és a cukorbetegséget.
Tehát ara buzdítunk, hogy fogjad magad és irány szaladni a friss levegőbe. Annak ellenére, hogy Bukarest nem „jogging barát”, mégis vannak néhány lehetőségek azoknak akik szeretnék ezt.

Ezek a következőek:
– Herastrau park, nagy helyet biztosít szaladásra, árnyékos sétányokkal. Egy park túra 6 km.

2

– Lia Manoliu futópálya, egyik kedvelt helye a bukarestieknek: 2 körzetben található és nyilvános hozzáférés a futópályához 2 órára van csökkentve naponta: 7:30 – 8:30 és 19:30 – 20:30 belépődíj nélkül.

3

 

– Titan park (IOR) aszfaltozottm védett hely, amely tökéletes szaladást biztosít 4 km át. Egyedüli hátránya, hogy nincs ivóvíz hozzáférés.

Parcul IOR, Bucuresti

 

 

– Kiseleff park – 4 km-es útvonalat biztosít (Bvd Kiseleff- Piața Victoriei- Arcul de Triumf – Piața Charles de Gaulle – Bvd Aviatorilor- Victoriei)
– Iolanda Balas stadion, amely a Agronomiei k9rzeten helyezkedik el, agyag futópályát biztosít, kimondottan szaladók számára, belépési díj 8 lej vagy hónapos bérlet 90 lej.

5

 

– Tineretului park egyik kedvelt hely a sport kedvelők számára. Egy túra 3 km hosszúságú. A park védve van, viszont nincs ivóvíz hozzáférés.
– Lacul Morii park – a Crangasi k9rzetben található egyik legnagyobb Bukaresti tó partján, hosszúsága 7 km.
– Dinamo stadion, egyik legjobb választás a 2 kerület lakóinak és nem csak. Egy óra szaladás 2 lej és éjszakai kivilágítással is rendelkezik.

ALL

 

Szóval, hogy ha egészségesebbé akarják tenni életüket sport által, a szaladás a legjobb megolás.
Felkészülni, kész………..
Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a futó pálya tervezése és nem csak. Epítünk és felújítunk agyag futó pályákat a legmagasab minőségi elvárásokkal.

 

 

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta