Kik vagyunk

Egyik legnagyobb vállalat Romániában, amely sportépítkezésre szakosodott.

A 14 év alatt elért tapasztalat során számos sport projekteket hajtottunk végre, különleges haszonélvezőknek: multinacionális vállalatok (pl. LIDL, PIRELLI stb.), minisztériumok (M.A.I), fontos polgármesteri hivatalok (Szatmárnémeti, Giurgiu, Beszterce,stb.), egyetemek, líceumok, iskolák, vállalkozók, befektetők és magánszemélyek – ők azért választottak minket, hogy a legkülönlegesebb sportbázist készítsük el egész Romániában.

Megvan a szükséges tapasztalatunk és nyitottak vagyunk bármilyen kihívásnak, úgy Románia területén, mint Európában.

MIT TUDUNK NYÚJTANI?
EGY KITARTÓ ÉS MEGBÍZHATÓ PARTNERT

Az Atlas Sportnál egyetlen egy megállással megkapja mindazt, amit egy sport bázis (sportpályák, sporttermek, szaladó pályák, lelátók, és minden olyan kellékek, amelyek a sporthoz tartóznak), játszótér vagy egy szabadtéri fitneszterem igényel. Egyetlen egy szolgáltatóra van szüksége, ahhoz hogy projektje minden lépését elvégezze. Különböző játékfelületből, védőfelületből, világításból, játszótér berendezésekből, szabadtéri fitneszterem kellékekből választhat.
Több mint egy egyszerű sportbázist építünk: szakembereinknek megvan a tapasztalata, ahhoz hogy egy különleges helyet biztosítson a közösségnek, a családnak vagy az ön klienseinek, ahol szép emlékekkel gazdagodhatnak.

MIT ÉRTÉKELNEK AZ ÜGYFELEINK?

Ügyfeleink kimondottan termékeinket és szolgáltatásainkat értékelik, valamint azokat az értékeket, amelyek üzleti filozófiánk hátterét képezik.
Több ügyfelünk azért tér vissza a második és a harmadik projekt kivitelezésére hozzánk, mivel meg volt elégedve a munkánk minőségével.

ELKÉPZELÉS

 • Javítjuk életünket a sport által. Játszás. Aktív fejlesztés. Mozgás szabadság és stimulálás. Családdal eltöltött idő. Az a célunk, hogy a közösség minél több tagja örvendezzen a sportpályák és játszóterek előnyeinek:
  • Egészségügyi állomások úgy gyerekeknek, mint felnőtteknek.
  • Egy ajánlott alternatíva a számítógépes játékok vagy a TV programok helyett
  • Biztonságos játszóterek, fejlődés és szocializálás

MISSZIÓ

Az alapmódja annak, hogy elérjük a kitűzött célunkat, nem más, mint minőségi, tartós munka valamint kitűnő szolgáltatások és megbízhatóság így elnyerve ügyfeleink elégedettségét és ajánlását.

ÉRTÉKEK

Integritás

Beszédünk és szolgáltatásunk alapja a becsület, őszinteség, megbízhatóság, komolyság. Számunkra az elvek a profit felett vannak, valamint a kimondott szónak van a legnagyobb értéke. Nem akarunk semmi féle korrupciós cselekményben részt venni. Kiegyensúlyozott emberekkel akarunk csak együttmüködni.

ISTEN

Hisszük azt hogy minden jó Istentől származik és úgy akarjuk aktivitásunkat véghez vinni, hogy ez Őt dicsérje.

TISZTELET

Tiszteljük ügyfeleinket, alkalmazottunkat és partnereinket. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy mindegyikükkel együtt működhetünk, és azt szeretnénk, hogy ők is örvendhessenek az együtt működésnek.

Gyerekgondozás

Minden gyerek egyedi és nem sejtett képességgel rendelkezik, mi azt véljük, hogy a gyerekkori élményt a sport és a játék vezérelje.

Termékek

Hiszünk a szép termékekben, amelyeknek designja különleges és minden helyet szebbé tesz valamint serkenti a képzeletet. Hiszünk a magas minőségű, tartós termékekben.

TÁRSADALOM

A mi kötelezettségünk, hogy évi nyerésségünk 10%-át rászorulóknak, intézményeknek és olyan munkáknak adományozzuk amelyek felé Isten vezet minket.

Az Atlas Sport a következőket jelenti:

 • Tapasztalat – több mint 14 év tapasztalat sportbázisok tervezésében és építésében
 • Projektek> 600 sikeresen befejezett projekt
 • Garancia– 5 év integrált garancia (a legjobb garancia az iparágban Románia területén, amely meghaladja az ipari szabványokat)!
 • Referenciák – több referenciák úgy országszerte, mint Európában (Egy párat megtekinthetnek itt: www.atlasport.ro/unde/)
 • Csapat: Több, mint 100 szakemberünk van vállalatunk keretén belül.
 • Szenvedély – szenvedélyünk, hogy a legjobb minőségű projekteket készítsük ügyfeleinknek, valamint ez a szenvedély meglátszik a kivitelezett munkánk minőségében.

Ha az Atlas Sportot választod projekted kivitelezésében, meggyőződhetsz:

 • A sport bázisok tervezésének legjobb metódusában.
 • A legjobb anyagok és kivitelezési módszerekben.
 • A leghatékonyabb alternatívákban a hosszú távú költségek szempontjából.
 • Több biztonság, kevesebb stressz, több választék, egy jobb ár valamint magas tartósság!

INTEGRÁLT SZOLGÁLTATÁSOK, INTEGRÁLT GARANCIA, GARANTÁLT MINŐSÉG!

ATLAS SPORT – a legjobb választás az ön sport projektjének megvalósításában!

Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta