Kisbács község iskolájának multifunckionélis sport pályájának berendezése, Kolozs megye.

„A sport többé kevésbé egy olyan aktivitás amelyet azért rendeznek, hogy fizikai gyakorlatokat végezzünk, amely jó létet keltm megemeli az egézsséges szinvonalat, szocializálódhatunk, és teljesítményünket is növeli bármilyen fokozaton” – a sport definiciója az Európai Sport könyvből.

Muresan Florin Kisbács község polgármestere abszolut szükségesenk látta, hogy az iskola udvarát felujítsa azért, hogy az ott lakó fiatalok legyen hol sportoljanak, így közelebb kerülve a sporthoz. Ezért, közblépett az Atlas Sport csapata a megrepepedt beton lapből, amelyen két rozsdás futball kapu állt, egy modernt sport bázist épített.
Így nézett ki az iskola udvara előtte:

A látogatásunk után az Atlas Sport szakemberei megálapítottak, együtt a polgármesterrel és az ott levő gyerekekkel akik kivéncsian várták, hogy mi történik a futball pályájukon, hogy szükség van egyfelujításra, ahhoz hogy a gyerekek igényeit kielégítsük és nem csak.

Anyagok voltak vásárolva a multifunkcionális pálya megépítéséhez, multifunkcionális gyep, 2 kézilabda/futball kapu, tenisz/rölplabda háló, 2 kosárlabda kosár, éjszakai kivilágítás és az erre szükséges kerítés és neki is fogtunk a munkálatoknak. Az eredmény így néz ki:

C2014 julius 19-20-án megrendezett első Kisbács Napok alkalmából nagyon sok tevékenység folyt az új pályán, amely kimondottak gyerekek számára szólt. Mndezekután Florin Muresan polgármester azt nyilatkozta, hogy: „Nagyon örvendek, hogy sikerült együtt a Kisbács Helyi Tanácsával sikerült a lakosságnak és minden környező községekből levő embernek egy felejthetetlen ünnepet adni.”

 

Most Kisbács lakoságának van egy modern multifunkcionális pályája, teljesen felszerelve, amelyet a tanulók kihasználhatnak, de a fiatalság és a lakosság is délután és este is, mivel éjszakai kivilágítással is rendelkezik.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta