Kosárlabda pálya építése

2A kosárlabda egy csapatjáték, amely két csapat között zajlik 5 játékossal egy négyszögletese kosárlabda pályán, amelyen minden csapat úgy probál pontot szerezni, hogy az ellenfél kosarába jutattja a labdát. Ez egy olyan sportág amely népszerű a föld minden pontjában.
1

A kosárlabda pálya mérete a használata függvényében vátlozik.
Például az iskolákban és a liceumokban használt kosárlabda pályák kisebbek, mint a hivatalos kosárlabda pályák, amelyeken fontos mérkőzések zajlanak.
A kosárlabda pálya következő alkotó elemeket tartalmazza:
– beton vagy aszfalt alapzat
– kosárlabda készülekek, amelyek állíthatóak
– határoló kerítés fém hálóval
– éjszakai kivilágítás

Figyelembe véve a funkcionális jellenzőit a kosárlabda pálya játék felülete egy szintetikus, egyenlő, és magas teljesítményú szönyegen alapszik.
A jelző vonalak egy alap tapadó rétegből és egy végső bi-komponens rétegből áll, amelyek a hivatalos előirásoknak meg kell feleljenek.
Ezek egy forma szinúek és 5 cm szélességük kell legyenek (általában fehérek)
Ezek után kerül sor a két kosárlabda szerkezetre, amelyek panelekből gyűrűkből és oszlopokból állnak.
A játszó felület egy durva és síma felület kell legyen, akadályok nélkül.
Egy kosárlabda pálya mérete 15 m x 28 m, a szabad dobás vonal 4,6 m a kosár közepétől, amelyet a határoló vonal belső szélétől mérnek.
A közép vonal párhuzamos a hátsó vonalakkal, elindulva az oldalvonalak közepétől, ezt meg kell hosszabbítani 15 cm minden egyes oldalvonalnál.
A kezdő kőr a pálya közepén helyezkedik el, amelynek átmérője 1.80 méter.
A kosárlabda panel fémből, műanyagből, fából vagy üvegből van készítve 3 cm-es vastagsággal, ennek a gyűrűje 3 méterre van a föld felszínétől és átmérője 40 cm.
Egy kosárlabda pálya teljes berendezésére az Atlas Sport a válasz.
Egy szakképzett cég vagyunk kosárlabda pályák teljes berendezésében A-tól Z-ig. Közremüködőinket a magas szinvonalú és minőségű munkánk által nyertük.
Magas minőségű termékeket biztosítunk, vonzó árakkal, azok számára akik egy kosárlabda pályán akarják tölteni szabad idejüket, de azoknak is akik profeszionális pályát szeretnének.
Az Atlas Sport azt szeretné, hogy Romániában nevezetessé váljon ez a világhírű sportág. Fiatal és lelkes csapatunk készen áll kosárlabda pályák felújítására és kivitelezésére iskolákba, liceumokba és egyéb más sportprofilú céloknak.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta