Miért válasszák az Atlas Spot csapatát a sport pályák tervezésére

Ami a sport pályák tervezését és kivitelézért érinti, nem csak a design a fontos, hanem az alap szerkezet a nyers anyagok helyes használata és a tervspecifikációk.

Businessman

Egy jól megtervezett építés néelkül az összes játék felület, legyen az: szintetikus gyep, természestes gyep, agyab vagy tartán egy vagy ét év után felujításra szorul.
Legt9bb felujításra szoruló pályák, amelyeket elvállalunk a ossz hely választás vagy rossz tervezés végett kerülnek iyen helyzetekbe, ezért javasoljuk, hogy egy szakmabeli, profeszionális céget válasszanak még a tervezés idejében, főleg olyant amely tapasztalattal rendelkezik. A tervezés fázisában nagyon sok olya faktor van, amit figyelembe kell venni. Nagyon sok pálya napjainkban sokkal többet van használva, mint amennyire képes.
Cégünk tapasztalattal rendelkezik úgy a tervezés mint a kivitelezés fázisában. (a víz elvezetése, játék felületek, lelátók, világítás, fürdőszobák, parkoló, karbatartás)

 

 

Minden projekt egyedi a maga módján és következő feltételeknek kell megfeleljen. Hogyha elhatározta, hogy szakmai segítséget kér sport pálya, futball pálya, tenisz pálya vagy multifunkcionális pálya megépítésére, vegye figyelembe a következő tényeket, mielőtt kiválasztja a tervezőt és/vagy kivitelezőt:

– tapasztalat a sport pályák építésében, mivel minedn pályának meg van a saját nevezetessége és ezért fontos egy olyan céget választani aki ismeri ezeket.
– ada kell figyeljen a kliens kérdéseire és megfelelő választ kell biztosítson azokra.
– az ön igényeit kielgítő designt kell felmutatsson, bármilyen sport pályára amit a kliens igényel: futball, tenisz, kosárlabda, kézilabda, multifunkcionális pálya, egyebek…
– Képes legyen minde részletet megosztani a kliensek a sport pálya tervezéséről és epítéséről.

Az Atlas Sport csapata mindezeknek a feltételeknek elget tesz, minden kérésnek eleget téve ami: sport pályák építését, szintetikus gyeppel ellátott/természetes gyeppel ellátott/agyag/tartán, szintetikus pályák, futópályák tervezését valamint ezek mükődését jelentik (kivilágítás, öltözők, lelátók, sport pályák felszereltésge)

Továbbá bemutatjuk önöknek egy általunk készített, teljesen felszerelt, öltözőt, amelyet könnyedén lehet használni úgy nyáron, mint télen mivel fütő berendezéssel van ellátva:

Image

Image 1

Meghívjuk önöket, hogy probálják ki konfigurátorunkat https://www.atlassport.ro// hogy meg tudják figyelni azt, hogy az Atlas Sport milyen modóm tervezi meg a sport pályákat valamint a https://www.atlassport.ro//proiecte-finalizate/ oldalon megfigyelhetik a mi profeszionális csapatunk által kivitelezett sport pályákat.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta