Mire légy figyelmese mikor a gyep tipusát választod ki a szintetikus pályádra?

Amikor szintetikus gyepet keresel sport pályádra, legyen az multifunkcionális vagy futball pálya a k9vetkezőket kell figyelembe venni. A szintetikus gyep előnyeit a természetes gyeppel szemben már ismered: a szintetikus gyepet nem kell öntözni, nem kell vágni és rezisztens egész évben és sokkal előnyösebb árban, mint a természetes gyep.

A mű/szintetikus gyep tökéletes olyan helyeken ahol nincs fű vagy olyan helyeken ahova nem nagyon hatol be természetes fény.

A sok modell kőzül hogy tudjam kiválasztani, hogy melyik ideálisabb az én területemre? Mi azt javasoljuk, hogy ár és minőség szempontjából válassz. 

1. A szál összetétele: POLIETILÉN

Szintetikus pályák polipropilénből és polietilénből vannak gyártva. Ha a tenisz pályákra polipropilént használunk, futball pályákra polietilént hassználjunk, mivel ennek felülete sokkal lágyabb és nem sérti meg a játékos bőrét, ha kontaktusba kerül vele.

2. Összmagassága: 20-60 mm/span>

A szintetikus gyep ajánlatok általában 20 és 60 mm magasságú modelleket tartalmaznak. A minősége, a karbantartás könnyűsége, kinézete, garanciája. A játékosok biztonsága függ a te választásodtól. Hogyha hűséges klienseket szeretnél a következő magasságot válaszd:

 

mapa gazon

– minimum 40 mm futball pályáknak, homok és gumi granulátummal: így a játék minősége magas lesz, kényelmes lesz a játékosoknak, nem okoz sérelmet, ha kontaktusba kerülnek vele, és megvédi a játékos térdét sokk esetében: hátránya ezeknek a gyep tipusoknak, hogy a gumi granulátum felragad a cipő talpára s így egy idővel újra kell tölteni a pályát.

 

 

gazon sintetic multisport

– 20 mm multifunkcionális gyepen, homok kvarc töltéssel: enek következtében a tenisz/kosár/röplabda jobban ugrik a felületen, ez a tipusú gyep bízhatlan és rezisztens a fagyásra, a hátránya ezeknek, hogy fájdalmas esés esetén és „égeti” a játékosok bőrét.

 

 

 

 

3. Szá tipus: Monofil vagy fibrillált

A monofil szintetikus gyep egyedülálló szálakból tevődik össze, míg a multifil szintetikus gyep vastag szálakból tevődik össze, amelyek idővel több vékonyabb szállá változik.
Mindkét formát lehet használni úgy futball pályákon, mint multifunkcionális pályákon és megvan a saját előnye: a monofil gyepet két színből is lehet alkotni, amely identikus a természetes gyeppel. Plussz, a monofil szintetikus gyep többet tart.

A fibrilált szintetikus gyep nem igényel karbantartést és kefélést,a szálak szétválása következtében javítja kinézetét. A hátránya enneka gyep tipusnak, hogy miután szétváltak a szálak egyre gyengébb lesz és egyre rosszabbul néz ki.

4. Hitelesítés: FIFA, UEFA

A nagy futball szervezők jováhagyására szükséged van és ezek garantálják terméked minőségét. Söt, lehetséges, hogy szükséged van erre, hogy megkapd a szükséges jováhagyásokat.

5. GARANCIA

Legtöbb szintetikus gyepre garanciát kapsz. Ezek váltakoznak a gyep élettartama szerint. Azt javasoljuk, hogy sose válassz 2 évnél kevesebb garanciát, mndig az 5 évest válaszd.

Tanácsadásra várunk, hogy kapcsolatba lépj velünk a 0265.312.923 telefonszámon. Megmondjuk, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy a legjobb döntéseket hozzd a szintetikus pályád kiválasztásakor!

 

2014-07-16-11a

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta