Kosárlabdapálya

GYEP TÍPUS & ELŐNYÖK

Ebben a digitális világban, a családi összejövetelek háttérbe szorulnak. Ha egy lakónegyed, szálloda vagy panzió vezetője és örömöt, minőségi időt szeretne eltölteni családjával és arra késztetni őket, hogy sportoljanak, egyik legjobb befektetés egy mini sportpálya építése lenne.
A felületek, amelyek közül kosárlabda pályájának választhat az a kemény vagy az akril felület.
A kosárlabda pálya felülete lehet szintetikus, hard (akril felület) és tartán (poliuretán felület)
A szintetikus gyeppel ellátott kosárlabda pálya tökéletes kisebb méretű pályák esetében, amely kevés idő és alacsony költségekkel épül fel.
A tartán pályák sok előnnyel járnak, amelyek közül megemlíthetjük elasztikus tulajdonságát és tartóságát. Több előnyök:

  • A tartán padlók csökkentik a balestek kockázatát, valamint különleges aspektust ad
  • Magas ellenállás meleg és fény ellen
  • Nagy terhek bírása
  • A tartán meggátolja a baktériumok és a penész terjedését

Nagyon sok kosárlabda játékos szabad ég alatti pályákon tanul meg kosarazni, pontosan ezért a hard felület az egyik legismertebb játékfelület marad, mivel magas ellenállási képességének következtében sokáig használható.

MEGSZEMÉLYESÍTETT JÁTÉK FELÜLET

Figyelembe véve az ön területét, mindig megkapjuk a legjobb variánst az ön projektjének. A legkisebb méretektől, 6x12m a hivatalos méretekig. Csapatunk információkat, tanácsokat biztosít a projekt lezajlása alatt, azért hogy az ön pályája megfeleljen udvarához, aktivitásának szintjéhez és költségvetéséhez.

INFRASTRUKTÚRA

Egy szintetikus kosárlabda pálya infrastruktúrája magába fogalja a gyártó által elfogadott kő és tömörített homok rétegződését.
A tartán pályát rugalmas tulajdonságai és kitűnő ellenállása jellemzi. A tartán alapját finom gumi granulátumok és újrahasznosított gumi szálak képezik, amelyek egy speciális poliuretán ragasztóval vannak összeillesztve. A rendszer megfelel az összes érvényes előírásoknak, a gyártó a FIBA, IAAF és ITF által van engedélyezve.
Egy hard felületű kosárlabda pálya infrastruktúrája geo textil fóliát, alapot, ragasztó réteget és két forró aszfalt réteget foglal magába, amelyre COURTSOL PLUS STANDING rendszert alkalmaznak. Ezek négy darab szintetikus akril rétegből tevődnek össze, amelyek sikerrel megakadályozzák a csúszást, így nagyobb teljesítményt biztosít a sportolók számára.

MINŐSÉGI SZERELÉS

Egy sportpálya építésénél nagyon fontos a gyep minősége és elhelyezése is egyaránt.
Attól függetlenül, hogy milyen típusú pályát óhajtanak, rendelkezésükre bocsátjuk a legjobb anyagokat és egy tapasztalt csapatot.

KERÍTÉS

Nem kell szaladjon a labda után az egész udvaron, mivel biztosítunk önnek egy minőségi kerítés rendszer melynek kinézete kiváló az ön udvarában. A kerítés fém oszlopokkal történik és ezek közé fémháló lesz kihúzva, amelyek ellenállnak a fagynak, esőnek és UV sugaraknak.

A KOSÁRLABDA PÁLYÁK ÉJSZAKAI KIVILÁGÍTÁSA MAGÁBA FOGLALJA:

1-4 világító 400W halogén lámpák (a pálya méretétől függően) vagy LED kivetítők (megfelel a klasszikus 400W-nak) valamint kábelek, panelek stb.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta