Multifunkcionális pálya

GYEP TÍPUS & ELŐNYÖK

A mini pályák kéréseiknek, életvitelükhöz, érdekeikhez és kedvenc sport tevékenységükhöz lehet tervezni és testre szabni. A szintetikus multi sportpálya egyik legkedveltebb mivel több kedvenc sportágat lehet játszani rajta (futball, kézilabda, kosárlabda, tenisz, stb.).
A multi sportpályákat tartánból vagy szintetikus gyepből lehet előállítani.
A szintetikus multi sportpálya többek közt egyik legjobb változat minőség/ár/hasznosság szempontjából.

 • Könnyen telepíthető és a karbantartási költségek minimálisak
 • Rendkívül tartós, a gyep élettartama mintegy 10 év
 • Lágy, rugalmas, csökkenti a sérülés kockázatát
 • Mindig kéznél van
 • Használható szinte 24 órából 24, a hét minden napján, az év 365 napján
 • Függetlenül attól, hogy milyen az időjárás, a szintetikus gyep megtartja tulajdonságait
 • Spóroljon vizet, a gyep nem foszlik
 • A szintetikus gyep nem igényel kaszálást, vetést, vágást vagy termeszteni
 • Növeli a játék minőségét, a labda gurulását.
 • Nincs negatív hatása a környezetre
 • Ellenáll: fagy vagy olvadás ellen, hőálló, és a gyep megtartja tulajdonságait UV sugarak ellenállása végett.

Egy költségesebb változat, azonban, amely több előnyt hoz magával, az nem más, mint a tartán. Könnyen karbantartható és ideális minden féle sport aktivitásnak.
Sztirol-akril összetételének köszönhetően, a tartán multi sportpályák nagy ellenállással rendelkeznek hőingadozással, kopással, UV sugárzással szemben. A tartánt nagyon könnyen alkalmazható, és rugalmasságának köszönhetően biztonságos játékfelületet biztosít a játékosnak, sikeres teljesítményeket érve el.
Még több előny:

 • A tartán felületek lecsökkentik a sérülés esélyét
 • Szép kinézet
 • Erős ellenállás hő és fény ellen
 • Teherbíró
 • A tartán megfékezi a penészedést és a baktériumok elterjedését

MEGSZEMÉLYESÍTETT JÁTÉK FELÜLET

Figyelembe véve az ön területét, mindig megkapjuk a legjobb variánst az ön projektjének. A legkisebb méretektől, 6x12m a hivatalos méretekig. Csapatunk információkat, tanácsokat biztosít a projekt lezajlása alatt, azért hogy az ön pályája megfeleljen udvarához, aktivitásának szintjéhez és költségvetéséhez.

INFRASTRUKTÚRA

Egy multii sportpálya infrastruktúrája magába fogalja a gyártó által elfogadott kő és tömörített homok rétegződését.
A tartán pályát rugalmas tulajdonságai és kitűnő ellenállása jellemzi. A tartán alapját finom gumi granulátumok és újrahasznosított gumi szálak képezik, amelyek egy speciális poliuretán ragasztóval vannak összeillesztve. A rendszer megfelel az összes érvényes előírásoknak, a gyártó a FIBA, IAAF és ITF által van engedélyezve.

SZINTETIKUS PÁLYÁNÁL HASZNÁLT GYEP

Az ön kényelméért 20-26 mm magasságú szintetikus multi sportgyepet használunk. A gyep lehet zöld, piros vagy a kettő keveréke. A gyepen fehér és sárga vonalak találhatók.

MINŐSÉGI SZERELÉS

Egy ilyen szintetikus gyep elhelyezése türelmet és tapasztalatot igényel. 13 év tapasztalatunkra hagyatkozva, a legnagyobb elvárások szerint tudjuk ezeket kivitelezni, utolsó kiadású felszerelésekkel, pontosan azért, hogy az ön játékélménye sikeres legyen. Ugyanakkor, a szintetikus gyep telepítése figyelembe veszi a gyártó ajánlásait, megfelelő ragasztókat használva.
 Egy tartán felület építésére szükség van egy beton/aszfalt tartó rétegre. A tartán kiöntése bizonyos meteorológiai feltételek mellett lehetséges és abban az esetben, ha megvannak a megfelelő eszközök. Az Atlas Sport által összegyűjtött tapasztalat és szakértelem segítségével, garantáljuk az ön udvarának a legmegfelelőbb futballpályát.

KERÍTÉS

Nem kell szaladjon a labda után az egész udvaron, mivel biztosítunk önnek egy minőségi kerítés rendszer melynek kinézete kiváló az ön udvarában. A kerítés fém oszlopokkal történik és ezek közé fémháló lesz kihúzva, amelyek ellenállnak a fagynak, esőnek és UV sugaraknak.

A MULTI SPORTPÁLYÁK ÉJSZAKAI KIVILÁGÍTÁSA MAGÁBA FOGLALJA:

1-4 világító 400W halogén lámpák (a pálya méretétől függően) vagy LED kivetítők (megfelel a klasszikus 400W-nak) valamint kábelek, panelek stb.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta