Motive pentru împrejmuirea unui teren de tenis

Dacă aveți în plan construcția unui teren de tenis, ar trebui să vă gândiți la instalarea unui gard în jurul acestuia. Funcția primară a imprejmuirii este să păstreze mingile de tenis în zona terenului. În caz contrar, ați petrece mai mult timp alergând în afara acestuia pentru a recupera mingile! În plus, în cazul în care terenul de tenis este situat lângă un râu sau o stradă cu trafic, gardul are sarcina de a proteja atât jocul de tenis, cât și mingile de tenis.

Alte motive pentru care imprejmuirea terenurilor de tenis, ar trebui luată în considerare, includ siguranță, securitate și estetică. De exemplu, gardul ajută la definirea spațiului general. El stabilește limitele necesare. Când oamenii se află în zona împrejmuită, sunt acolo pentru a juca tenis. Cei care doresc să privească jocul de tenis, îl pot urmări din afara gardului. Prin urmare, jocurile de tenis nu interferează cu trecătorii și/sau orice se întâmplă în afara zonei împrejmuite. De asemenea, porțile pot fi blocate pentru a permite accesul numai celor care dețin o cheie. În acest fel, terenurile sunt folosite pentru scopul propus.

Atunci când un teren de tenis este împrejmuit, unii oameni aleg să adauge viță-de-vie pe garduri , într-un efort de a ascunde privire străinilor. Acest lucru funcționează bine atunci când viața privată este de cea mai mare importanță. Multe terenuri de tenis pe proprietăți rezidențiale au garduri pentru a spori aspectul proprietății, servind, de asemenea, ca un loc plăcut pentru a scăpa, departe de casă, de drum și de societate în general.

Atlas Sport realizează sisteme de gard metalice personalizate.
Structura împrejmuirii este realizată din stâlpi metalici cu înălţimea de 6m (peste nivelul solului), din țeavă rectangulară cu dimensiunea 100x50x3mm, înglobați în fundaţii de beton C 8/10 având dimensiunea 70x40x40cm și fixați cu prazn din oțel beton PC52 φ10.
Rigidizarea structurii de împrejmuire se realizează prin 4 cordoane primetrale din țeavă pătrată cu dimensiunea 30x30x3mm care leagă stâlpii la înălțimea de 0m, 2m, 4m și 6 m.
Împrejmuirea cu înălțime de 6 metri se realizează din plasă metalică împletită.
Plasa de protecţie textilă este rezistentă la UV, ploi şi îngheţ, și este montată deasupra terenului pe întreaga suprafaţă de joc (capac).
Panouri de protecție în spatele porților cu dimensiunile 22mx6m, din plasă de protecţie textilă, rezistentă la UV, ploi şi îngheţ.
Împrejmuirea va conține o cale de acces.

 

Lasă un răspuns.