Începe construcţia căminului cultural de la Runcu Apa şi canalizarea, prioritare pentru Primăria Pantelimon

Dacă în alte localităţi lucrurile se mişcă mai încet sau deloc, în comuna Pantelimon sunt în derulare mai multe proiecte. Pe lângă cele deja existente, care se află în diverse stadii de execuţie, se mai adaugă încă unul. Primarul Vasile Neicu a semnat proiectul de modernizare a străzilor în localităţile Pantelimonul de Sus, Pantelimonul de Jos şi Runcu. Prin acest proiect, 13 kilometri de drumuri se vor moderniza.
Un alt proiect ambiţios este amenajarea unui teren de fotbal în Pantelimon.  Valoarea lucrării se ridică la 197.000 de euro, bani proveniţi din fonduri europene. Noul teren de fotbal este amenajat pe fostul teren de sport şi va avea tribune, vestiare, gazon natural etc. Proiectul este realizat de firma Atlas Company SRL, a cărei ofertă, în valoare de 676.579,47 de lei, a fost desemnată câştigătoare.

Ştire: http://m.ziuaconstanta.ro/stiri/ziua-in-judet/incepe-constructia-caminului-cultural-de-la-runcu-apa-si-canalizarea-prioritare-pentru-primaria-pantelimon-572030.html#.V-WDeoh97IV