Teren de fotbal sintetic, la Dumitrița, Bistrița

“Primarul din Dumitrița, Ilie Uchrenciuc a participat la inaugurarea noului teren de fotbal din localitatea Ragla. Investiția s-a realizat din bugetul local și a costat 370.000 de lei. Terenul sintetic a fost construit de Atlas Sport și a durat 4 luni.

La inaugurarea bazei sportive a participat prefectul Ovidiu Frenț, senatorul PSD Ioan Deneș, vicepreședintele Consiliului Județean Ioan Puica, managerul județului, Florin Moldovan, arhitectul județului Radu Săplăcan. Un sobor de preoți împreună cu protopopul Alexandru Vidican a oficiat slujba de sfințire a acestui teren de fotbal, eveniment la care au participat mai mulți consilieri locali și funcționari ai Primăriei Dumitrița!

Inaugurarea oficială a avut loc odată cu instalarea noului preot din Ragla, iar la final oficialitățile locale și județene au fost invitate la o masă oficială în incinta Căminului Cultural. Pe sinteticul din Ragla s-a desfășurat un antrenament al echipelor de copii, iar seara PSD-iștii au jucat un meci amical. Terenul sintetic este dotat cu nocturnă și locuri de parcare.”

Ştire: http://www.ziardebistrita.ro/30574-2/