Acrilice -indoor

Prezentare generală

O suprafaţă acrilică este în esenţă o aplicare a mai multor straturi de materiale acrilice
(De exemplu, răşină, vopsea, etc), pe o suprafaţă de bază, în mod obişnuit din beton sau asfalt. În termeni foarte de bază, o suprafaţă acrilică este compusă dintr-un strat (sau mai multe) de umplere/nivelare pe o suprafaţă bază, care este apoi acoperită cu o suprafaţă de finisare colorată.
Compoziţia şi metoda de aplicare a materialului acrilic au o influenţă directă asupra caracteristicilor de joc ale suprafeţei.

Detalii tehnice

Satisfacem cele mai înalte exigențe cu o gamă completă de pardoseli acrilice de înaltă calitate
Sistemele noastre au la bază gama de produse COURTSOL și constau în sisteme multistrat pe bază de rășini sintetice care asigură diverse grade de elasticitate și o suprafață continuă, fără îmbinări.

Pentru realizarea unor suprafeţe dure profesionale pentru terenurile de tenis, Atlas Sport colaborează cu Courtsol, un furnizor de vopsele acrilice de calitate, agrementate ITF şi produse în Franţa.

Avantaje

Avantaje pe care le prezintă suprafeţele acrilice courtsol:

● sistemele sunt apreciate în 3 clasificări ITF diferite
● o gamă completă de suprafeţe acrilice pentru orice tip de sport
● sisteme pentru orice buget şi confort
● produse sănătoase şi ecologice
● o gamă de 9 culori standard
● o experienţă de joc foarte plăcută
● rezistenţă mecanică şi durabilitate ridicată
● întreţinere redusă.

Sistem acrilic

1. Sistem acrilic de 6 straturi, confort ridicat, cu covor de cauciuc pentru pardoseli sportive
Este un sistem acrilic cu 6 straturi care încorporează un elastomer flexibil, pentru terenuri de baschet şi alte suprafeţe de sport, fiind de asemenea un sistem de protecţie a suprafeței, în special pentru beton.
COURTSOL CONFORT combină un strat protector de legătură din cauciuc gros mat de 4mm (sau 10), 3 baze flexibile şi straturi intermediare, cu un strat de acoperire rezistent, care asigură un confort optim jucătorilor prin absorbţia undelor de şoc şi reduce în special oboseală musculară.

2. Sistem acrilic de 7 straturi, confort ridicat, cu covor de cauciuc pentru pardoseli de baschet în aer liber/interior
Este un sistem acrilic cu 7 straturi care încorporează un elastomer flexibil, pentru terenuri de baschet interioare şi exterioare sau pentru pardoseli multisport în aer liber.
COURTSOL CONFORT PLUS combină un strat protector de legătură din cauciuc gros mat de 4mm (sau 10), 3 baze flexibile şi straturi intermediare, cu un strat superior şi un strat de vopsea rezistent la uzură, care asigură un confort optim jucătorilor prin absorbţia undelor de şoc.
Acoperirea obţinută reduce în special oboseală musculară a jucătorului şi riscurile de leziuni musculare sau ale ligamentelor.

3. Sistem acrilic de calitate superioară cu 9 straturi, pentru pardoseli sportive
COURTSOL PRO PLUS este un sistem acrilic sintetic, format din 9 straturi, pentru suprafeţe de baschet şi alte pardoseli sportive vechi sau noi.
COURTSOL PRO PLUS combină 3 baze flexibile şi straturi intermediare, cu 4 straturi care conţin granule de cauciuc şi un strat de acoperire nealunecos şi rezistent la uzură, netezite cu 1 strat de vopsea.
Întregul sistem permite obţinerea unei acoperiri pentru jucători profesionişti, combinând confortul cu o calitate optimă a jocului.

4. Sistem acrilic de calitate superioară cu 8 straturi, pentru pardoseli sportive
COURTSOL PRO este un sistem acrilic sintetic format din 8 straturi, pentru terenuri de baschet şi alte pardoseli sportive, fiind de asemenea un sistem de protecţie a suprafeței, în special pentru beton.
COURTSOL PRO combină 3 baze flexibile şi straturi intermediare cu 4 straturi care conţin granule de cauciuc şi un strat de acoperire nealunecos şi rezistent la uzură. Întregul sistem permite obţinerea unei suprafețe sportive mai performante şi durabile.

5. Sistem acrilic cu 4 straturi pentru pardoseli sportive
COURTSOL STANDING PLUS este un sistem acrilic sintetic firmat din 4 straturi, pentru terenuri de baschet şi alte pardoseli sportive. Această acoperire este atribuită noilor construcţii sau renovarea terenurilor de baschet şi alte terenuri de sport.
COURTSOL PERMANENT PLUS combină 2 baze flexibile şi straturi intermediare, un strat de acoperire nealunecos şi rezistent la uzură, cu un strat de vopsea, ceea ce creşte viteză jocului. Întregul sistem permite obţinerea unei suprafeţe sportive mai performante şi rapide, şi totodată, cu un finisaj mai neted.
Acoperirea obţinută reduce în special oboseala musculară a jucătorului şi reduce riscurile musculare sau leziunile ligamentare.

6. Sistem acrilic cu 3 straturi pentru pardoseli sportive
COURTSOL STANDING este un sistem acrilic sintetic cu 3 straturi, pentru terenuri de baschet şi alte pardoseli sportive, fiind de asemenea un sistem de protecţie a suprafeţei, în special pentru beton.
COURTSOL PERMANENT combină două baze flexibile şi straturi intermediare şi un strat de acoperire nealunecos şi rezistent la uzură. Întregul sistem permite obţinerea unei suprafeţe de sport performante.

7. Sistem acrilic cu 5 straturi pentru pardoseli sportive
COURTSOL TOURNAMENT este un sistem acrilic sintetic cu 5 straturi, pentru terenuri de baschet şi alte pardoseli sportive, fiind de asemenea un sistem de protecţie a suprafeței, în special pentru beton.
COURTSOL TOURNAMENT combină 3 baze flexibile şi straturi intermediare cu 2 straturi de acoperire nealunecoase şi rezistente la uzură. Întregul sistem permite obţinerea unei suprafeţe de sport mai performante şi durabile.

Utilizări

Pardoselile producătorului sunt destinate unor suprafețe precum:
● terenuri tenis
● piste skateboard
● săli polivalente
● terenuri fotbal


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!