Acrylic pentru piste role

Prezentare Generală

Pistele pentru role pot ajută la crearea de locuri de trecere și căi pentru cei pasionați de mersul pe role, evitând fluxurile de trafic nedorite.
În plus, este ideal pentru a fi utilizate în „zone de conflict“, în care se află pietonii și persoanele care folosesc rolele, în același timp. Pe lângă acestea, se pot crea și zone apecial amenajate în parcuri pentru pasionații de role, astfel încât aceștia să se poată bucura de experiență fără teama de a incomoda celelalte persoane prezente în parc.
Pistele pentru role ar trebui să fie nelipsite din parcuri, alături de cele pentru bicicliști.
Acoperirea pistelor de role cu vopsea acrilică crește vizibilitatea pistelor pentru persoanele care le utilizează, dar și pentru cei care se află în apropierea acestora, pentru a elibera pista.
Vopseaua acrilică pe care o utilizăm este complet pigmentată pentru a oferi culori estetice care se armonizează cu zonele înconjurătoare.

Avantaje

Permite crearea de piste pentru role, durabile, atractive, practice, sigure și economice. Asigură o suprafață durabilă, rezistentă la alunecare, proiectate pentru a înfrumuseța betonul sau asfaltul nou și existent.
Clienții pot alege din diverse culori standard sau dintr-o gamă largă de combinații de culori personalizate. Vopseaua acrilică pentru pistele de role are caracteristici superioare de adeziune, prevenind exfolierea și decojirea atât pe beton cât și pe asfalt.
Acesta poate fi aplicată pe suprafețe de beton colorate anterior pentru a restabili aspectul fără a fi necesară înlocuirea costisitoare. Formula sa unică face ca pigmenții de culoare să ofere o suprafață rezistentă la decolorarea în urma expunerii la UV.
Este rezistentă la mucegai, este non-toxică, nu va afecta plantele sau animalele. Perfectă pentru aplicarea pe suprafețe de asfalt și beton.
Este mult mai durabilă și permanentă decât vopseaua obișnuită și baițul, iar menținerea acestora este mai puțin costisitoare decât a pavelor și betonului decorativ. Este ideală pentru aplicații de interior sau exterior.

Prezentare specifică produse

COURTSOL COLOR este un produs de vopsea acrilică pură pe bază de apă, cu vâscozitate ridicată, destinată să reprezinte stratul de uzură sau întreținere pentru podelele sportive sau zone specifice, cum ar fi trasee pietonale sau piste petru biciclete, etc. Este folosit în special:
– fie ca o componentă de acoperire sintetică COURTSOL Interior/Exterior pentru instalații multisport, cu funcția de protecție a suprafeței, în special pe beton
– sau ca o componentă a podelei multisport interioare COURTSOL Interior (cu excepția tenisului).

Condițiile lucrărilor efectuate trebuie să fie în conformitate cu standardele și reglementările în vigoare pentru pregătirea sub-bazei, precum și pentru aplicarea.
Lucrări: noi, renovări sau întreținere
LOCAȚIE: în aer liber sau în interior
DESTINAȚIE: piste pentru role, piste de ciclism, terenuri de tenis și multisport (terenuri de baschet, volei, handbal, badminton …)
COURTSOL COLOR se utilizează pe toate suprafețele noi sau vechi, pentru a le furniza sau pentru a le oferi o culoare omogenă, precum și o proprietate antiderapantă sau pentru a îmbunătăți viteza de rulare a suprafeței în cazul pistelor pentru biciclete și role.

Sistemul COURTSOL Verodrome
Este un sistem sintetic acrilic de 4 straturi pentru podele sportive, care este și un sistem de protecție a suprafeței, în special pentru beton.
COURTSOL VELODROME combină două 2 flexibile și straturi intermediare, un strat superior anti-alunecare și rezistent la uzură, cu un strat suplimentar de vopsea, care crește viteza jocului. Întregul sistem permite obținerea unei suprafețe de rulare performante cu o aderență specifică, dar și mai rezistentă la uzură.

Condițiile lucrărilor efectuate trebuie să fie în conformitate cu standardele și reglementările în vigoare pentru pregătirea sub-bazei, precum și pentru aplicarea.
Lucrări: noi sau renovare
LOCAȚIE: în aer liber sau în interior.
DESTINAȚIE: piste de ciclism, piste de role

Producător

Colaborăm cu cei mai cunoscuți producători din lume pentru furnizarea celor mai bune și mai profesionale piste de role cu vopsea acrilică din România. În funcție de preferințe, nevoi și buget, vă putem oferi orice tip de gazon doriți.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!