Covor PVC sportiv

Prezentare generală

Pardoseala din PVC (vinil) este o opțiune excelentă pentru pardoseli sportive datorită naturii sale polivalente, raportului avantajos calitate-preț precum și proprietăților sale excelente de absorbție a șocurilor, rezistență crescută și întreținere cu costuri minime.

Avantaje

● Principalele avantaje ale acestui tip de pardoseală sunt instalarea simplă, rapidă nefiind necesare eforturi suplimentare în a-i păstra aspectul și proprietățile tehnice. Întreţinerea suprafeţelor vinil sport este foarte ușoară iar stratul special de protecţie de la suprafaţă vă garantează faptul că podeaua dvs. va rezista în timp.
● Dacă zona dvs. va găzdui nu numai activități sportive ci și conferințe sau evenimente puteți să apelați cu încredere la podeaua de vinil. Are o excelentă rezistență la uzură și absoarbe cu ușurință șocurile, având un nivel ridicat de absorbţie a zgomotelor. De asemenea, nu se pătează și nu se zgârie.
● Vinilul conferă un bun salt al mingilor și confort și siguranță sporită jucătorilor, fiind antiderapant.
● Această suprafață răspunde necesităților pentru diverse pardoseli multifuncționale – badminton, volei, handbal, baschet, tenis de masă
● Poate reda cu ușurință proprietățile unor materiale naturale, cum ar fi lemn de esență tare, fiind o suprafață confortabilă
● PVC-ul este de asemenea o soluție foarte eficientă în zonele cu trafic ridicat, fiind de asemenea foarte rezistente la condiții de umiditate ridicată.
● Este o suprafatai maleabilă care atenuează impactul în caz de căderi pe podea, reducând accidentarea
● PVC-ul poate să se adapteze cu ușurință la orice cerință de proiectare fiind disponibil într-o gamă largă de culori și modele. Îți oferim posibilitatea de a crea și proiecta un aspect deosebit al noului teren de fotbal, de handball sau a unei săli de gimnastică, astfel sala dvs de sport poate fi personalizată cu o cromatică deosebită și diferită. Un plus este faptul că parchetul va avea un aspect continuu și uniform.
● Reprezintă o soluţie economică pentru cei care sunt în căutarea unei soluţii de calitate pentru suprafeţele destinate activităţilor sportive și nu numai.

Producător

În prezent, Tarkett este lider în producția și distribuția de podele şi suprafeţe pentru activităţile sportive. Tarkett dispune de cea mai largă gamă din lume de soluții atunci când vine vorba de pardoseli de interior și de exterior precum şi de suprafeţe pentru activităţi sportive.
Datorită gamei sale largi de modele, Tarkett poate satisface cerințe din diverse domenii, cu flexibilitate totală. În plus față de oferta standard, Tarkett oferă soluții personalizate, alternative de culori, nuanţe, modele şi texturi, pentru a satisface nevoile specifice ale clienților săi.

Prezentare specifică produse

Vinilul sportiv Omnisports este disponibil în 5 categorii de grosimi diferite, de la 2 la 8 mm, pentru acomodarea la diferite grade de absorbţie a şocului şi de necesităţi ale utilizatorului în timpul numeroaselor activităţi sportive.

• 3,45 mm Omnisports Speed
• 5 mm Omnisports Training
• 6,5 mm Omnisports Reference
• 8,3 mm Omnisports Excel

Datorită materialului spumos din care vinilul sportiv este fabricat, această soluţie de paviment sportiv asigură reducerea excelentă a zgomotului generat în timpul jocului şi absoarbe şocurile create în sălile de gimnastică atunci când sunt scăpate greutăţile/halterele. În plus, vinilul sportiv are o suprafaţă maleabilă, prin care garantează confortul şi siguranţa sporită a utilizatorului.
Această soluţie de paviment sportiv este disponibilă într-o gamă largă de culori şi forme/modele şi permite numeroase soluţii de proiectare. Vinilul sportiv reprezintă o soluţie economică, întrucât poate fi instalat/montat fără aplicare prealabilă de adeziv pe suprafaţa existentă şi, în acest mod, este facil de îndepărtat, în caz de necesitatea unei soluţii temporare.
Întreţinerea vinilului sportiv este foarte facilă şi protecţia specială a pavimentului garantează că podeaua dumneavoastră va rezista.

Utilizări

Parchetul Omnisport din vinil este soluția recomandată pentru:

● Săli de sport școlare
● Universități
● Cluburi sportive
● Săli de fitness
● Centre de fizioterapie
● Azile pentru bătrâni
● Instituții de sănătate
● Zone de depozitare și service

Versatilitatea Omnisports se extinde dincolo de sport; acesta poate găzdui o serie de evenimente, conferințe și întruniri.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!