Gazon sintetic decorativ

Prezentare generală

Tot mai mulți proprietari rezidentiali caută să economisească timp, apă și să elimine durerea de spate cauzată de orele petrecute lângă mașina de tuns gazonul natural, prin trecerea de la gazon natural la gazon artificial decorativ.
Gazonul sintetic decorativ, pentru amenajarea curții și a zonelor de recreere, este în creștere în România. Asta înseamnă că proprietarii de case folosesc din ce în ce mai mult gazonul artificial decorativ pentru: peluze, zone de joacă, zona de recreere din jurul piscinei, acoperișuri de bloc/clădiri de birouri, frontierele decorative de lângă pavajul de pe terasă, etc.
Pentru proiecte mai mari, cum ar fi clădirile, gazonul decorativ este foarte potrivit și se integrează perfect în orice tip de proiect.
Gazonul decorativ continuă să crească în popularitate în întreagă lume, datorită întreținerii reduse, aspectului vizual plăcut și costurilor mici, motiv pentru care mulți proprietarii de case și întreprinderi găsesc noi întrebuințări, unice pentru a utiliza gazonul decorativ.

Gazonul decorativ mai este folosit pentru terenurile de joacă, piste de câini, terenuri sportive, terenuri de golf, peluze și multe altele. De asemenea, este utilizat și în scopuri mai distinctive, precum: acoperișuri și chiar spații interioare.

Avantaje

 • Avantaj economic
  Deși prețul de achiziție al gazonului decorativ este considerabil mai mare decât al gazonului natural, investiția se recuperează în timp util, deoarece costurile de întreținere sunt minime (pe lângă costurile necesare întreținerii gazonului natural prin udare frecventă, tundere, erbicizare, fertilizare), gazonul artificial având și o durată de viață mult mai lungă.
 • Este extrem de ușor de întreținut.
 • Poate fi ecologic.
 • Un proprietar salvează aproximativ 210 litri de apă pe an pentru fiecare metru pătrat de gazon natural înlocuit cu gazon decorativ.
 • Câștigi 150 ore/an! Gazonul decorativ nu trebuie cosit, semănat, tăiat, fertilizat – aceste elemente de întreținere a gazonului natural îi “fură” proprietarul în medie, aproximativ 150 de ore pe an.
 • Gazonul decorativ este durabil și rezistent la diferite influențe meteorologice în aer liber. Prin realizarea acestui produs, producătorii au făcut o mare favoare tuturor celor care nu le place, sau nu au timp să se ocupe de gazonul natural. Este deci, perfect pentru persoanele ocupate.
 • Gazonul decorativ poate fi folosit, de asemenea, în spațiile interioare. O pată de gazon decorativ va aduce la viață suprafețe reci și mari de piatră.
 • Gazonul decorativ artificial este frumos, practic și gata de utilizare.
 • Gazonul decorativ adaugă peisajelor ornamentale calități vizuale deosebite și efect decorativ unic.
 • Gazonul decorativ este reciclabil

Producător

În vederea furnizării celor mai bune și rezistente produse, furnizăm diferite tipuri de gazon de la producători de renume precum: Domo, PackTurf, Juta Balkan AD, etc.
În funcție de preferințe, nevoi și buget, vă putem oferi orice tip de gazon doriți.

Utilizări

Case
Grădini
Birouri
Spații exterioare
Balcoane
Terase

Există mai multe utilizări unice ale gazonului decorativ. Dacă doriți să beneficiați de o aplicație de gazon decorativ, contactați-ne!

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!