Gazon sintetic pentru tenis

Prezentare generală

Fiecare jucător de tenis are o preferință pentru suprafața pe care joacă. Alegerile au fost destul de variate de-a lungul anilor, însă datorită celor mai noi evoluții în industrie, gazonul sintetic ultra dens pentru tenis este o soluție ideală.
Un teren de tenis cu gazon sintetic este o suprafață formată din polipropilenă sau fibre de iarbă din polietilenă cu intercalații de nisip granulat.
Când este vorba de terenuri de tenis cu gazon, gazonul sintetic este greu de învins.
Terenurile de tenis cu gazon sintetic ultra dens sunt o alternativă foarte eficientă pentru terenurile cu suprafață dură sau cu gazon natural.
Terenurile de tenis din gazon artificial nu sunt doar mai puțin alunecoase pe vreme rea decât cele din gazon natural și suprafețele dure, dar se usucă și mult mai repede. Acest lucru extinde numărul de ore în care jucătorii pot utiliza terenul de tenis și le permite să se întoarcă pe teren în condiții favorabile, mai repede.

Avantaje

* Unul dintre principalele avantaje ale unui gazon artificial este faptul că acesta este mai moale și necesită o întreținere mai mică față de alte suprafețe.
* Jocul pe gazonul sintetic pentru tenis, chiar și pe vreme umedă, se va desfășura în condiții bune, cu alunecare minimă.
* Terenurile de tenis realizate din gazon sintetic sunt durabile, sigure și confortabile.
* Terenurile de tenis cu gazon sintetic sunt mai blânde cu genunchii și șoldurile decât alte suprafețe, minimalizând cu mult riscul leziunilor din timpul jocului.
* Gazonul sintetic este o suprafață ideală pentru clienții cu terenuri mai mari, pe care există riscuri severe de fisuri și denivelări.
* Deoarece echipamentele de instalare nu sunt grele, este ideal pentru locațiile greu accesibile.
* Pe terenurile de tenis cu gazon sintetic, tenisul poate fi jucat pe tot parcursul anului, deoarece drenajul permite sezoane în aer liber mai lungi și terenurile de tenis cu gazon sintetic sunt imediat funcționale după averse de ploaie. Acest lucru înseamnă că nu este nevoie de anularea meciurilor din cauza stării proaste a suprafeței de tenis.
* Un alt aspect important al suprafeței de tenis este faptul că gazonul artificial reduce semnificativ costurile de întreținere pe termen lung, deoarece nevoile sunt mult mici decât la terenurile cu gazon natural sau zgură.
Acest lucru le face ideale pentru utilizarea în mai multe setări, dar mai ales atunci când întreținerea ar fi o problemă, de exemplu, locuri publice sau terenuri private.

Detalii tehnice

Gazonul sintetic pentru tenis este disponibil într-o gamă de înălțimi (10 -20 mm) pentru a se potrivi stilului de joc pe care îl preferați. Cu cât firul este mai scurt, cu atât va fi mai rapid jocul.
Aceste terenuri au de obicei o bază de beton sau asfalt, acoperite cu un covor de gazon sintetic cu umplutură de nisip cuarțos. Nisipul ține covorul sintetic în loc, asigură o suprafață de joc fermă și ajută la drenajul apei.

Producător

Colaborăm cu cei mai cunoscuți producători din lume pentru furnizarea celor mai bune și mai profesionale pardoseli de gazon sintetic din România.
În funcție de preferințe, nevoi și buget, vă putem oferi orice tip de gazon doriți.

Personalizare

Suprafețe private (teren de tenis rezidențial)
Cluburi și instituții publice și private
Parcuri, școli/universități
Centre de agrement
Terenuri indoor

Exemple de gazon sintetic aplicat pe terenuri de tenis, puteți vedea în cadrul proiectelor realizate de Atlas Sport pentru următorii beneficiari:

 

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!