Parchet sportiv

Prezentare generală

În școli, licee și cluburi sportive, podelele sportive ajută la formarea dezvoltării fizice pentru toate categoriile de sportivi – de la copii mici care încep să se joace, până la studenții și adulți care desfășoară activități fizice intense la nivel de amator sau nivel competițional.
Vă punem la dispoziție o gamă de soluții concepute pentru a satisface orice nivel de performanță solicitat și totodată putem găsi cele mai bune soluții adaptate bugetului clientului. Toate pardoselile pe care vi le oferim sunt concepute pentru siguranța și confortul utilizatorilor având o lungă durată de viață și fiind astfel un răspuns rentabil la diverse nevoi și proiecte.

Avantaje

● Reprezintă o soluție avantajoasă pentru pentru sporturi multiple, fiind economic și de calitate superioară.
● Parchetul sportiv reprezintă o soluţie excelentă pentru – săli de sport multifuncționale unde se vor practica sporturi precum baschet, volei, handbal sau dans.
● Parchetul sportiv prezintă o elasticitate în arie (spre deosebire de covorul PVC spre exemplu care prezintă elasticitate în punct), caracteristică ce îl face ideal pentru baschet, dar utilizabil și pentru alte sporturi.
● Este potrivit atât pentru sălile nou construite cât și pentru sălile în curs de renovare putându-se aplica peste un substrat deja existent
● Oferă absorbţie excelentă a şocurilor create în timpul jocului
● Asigură un bun ricoşeu al mingii și conferă finețe și precizia exercițiilor tehnice și tactice
● Protejează articulațiile sportivilor împotriva accidentărilor

Prezentare specifică produse

Există mai multe tipuri de parchet sportiv iar alegerea celui mai potrivit necesită o bună înțelegere a avantajelor individuale a fiecărui tip de parchet sportiv. De asemenea, este necesară o bună corelare a activităților sportive care se vor desfășura pe tipul de parchet cu indicațiile tehnice și de specialitatea a fiecărui tip de parchet
Sunteți în căutarea unui parchet sport clasic pentru mai multe sporturi? Un parchet sport, economic, de înaltă calitate, cu un nivel ridicat de absorbție a șocurilor, care permite salturile mingii, fiind şi ușor de instalat? O alegere excelentă este parchetul sport Reflex M care combină materiale de înaltă calitate și o structură simplă și reprezintă o soluție economică, cu o bună absorbție a șocurilor în timpul jocului și un bun salt al mingilor.
Dacă intenţionaţi să renovaţi o sală de sport utilizată pentru mai multe sporturi, cum ar fi baschet, volei, handbal sau dans, soluția ideală pentru dumneavoastră este parchetul sport Multiflex M.
În plus față de nivelul ridicat de absorbție a şocurilor, un salt bun al mingilor, parchetul sport Multiflex M este, datorită grosimii sale reduse, potrivit pentru a fi montat peste o podea existentă deja, în sălile de sport în curs de renovare
Adevărata soluție pentru suprafeţele destinate practicării baschetului este parchetul sport Proflex M.
Proflex M,
datorită structurii sale speciale, prezentată mai jos, asigură un recul extrem de bun al mingii și o absorbție a șocurilor generate în timpul jocului, protejând, astfel, jucătorii să nu se rănească. Tarkett Proflex M a fost certificat de numeroase organizații sportive internaționale că o suprafață pentru baschet de înaltă calitate

Producător

În prezent, Tarkett este lider în producția și distribuția de podele şi suprafeţe pentru activităţile sportive. Tarkett dispune de cea mai largă gamă din lume de soluții atunci când vine vorba de pardoseli de interior și de exterior precum şi de suprafeţe pentru activităţi sportive.
Datorită gamei sale largi de modele, Tarkett poate satisface cerințe din diverse domenii, cu flexibilitate totală. În plus față de oferta standard, Tarkett oferă soluții personalizate, alternative de culori, nuanţe, modele şi texturi, pentru a satisface nevoile specifice ale clienților săi.

Utilizare

Oamenii sunt înconjuraţi zi de zi de parchet sport, la domiciliu, la grădiniţă, la şcoală sau la locul de muncă.
Parchetul sport poate fi utilizat cu succes pentru baschet, handbal, volei, dansuri sau arte marţiale.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!