Suprafețe turnate indoor

Prezentare generală

Pardoselile sportive din cauciuc turnat sunt ușor de întreținut și construite pentru a rezista. Aceste pardoseli durabile pot fi personalizate prin culoare și dimensiune, în funcție de nevoi și preferințe.
Pardoselile tip tartan pot fi ușor renovate folosind rășina din poliuretan specială. Acest lucru face ca alegerea suprafețelor din tartan să fie potrivită pentru terenurile sportive multifuncționale, pentru utilizare în interior și exterior.
Pardoselile poliuretanice fac parte din gama pardoselilor lichide, obținute prin metoda de turnare a unui amestec de rășini poliuretanice și cimenturi speciale.

Prezentare specifică produse

Indiferent dacă cauți diferite elasticități sau funcționalități: CONICA are podeaua perfectă pentru fiecare scop. Suprafețele ignifuge și cu emisii reduse respectă standardele internaționale și păstrează sănătatea și siguranța sportivilor. Soluțiile sistemelor CONICA sunt extrem de durabile, au nevoie redusă de întreținere fiind ușor de realizat retopping pe suprafețele existente.

Covorul din tartan CONICA CONIPUR 2S pentru fotbal are grosimea de 16mm. Este format dintr-un strat de 8mm din granule reciclate SBR, peste care se aplică un strat de 8mm de granule colorate EPDM.
Sistemul CONIPUR 2S este flexibil pentru a facilita jocul de tenis fotbal sau volei, dar textura de cauciuc nu afecteză perfomanțele mingii.
Sistemul respectă toate normele în vigoare, producătorul Conica AG, fiind agrementat de ITF (Federația Internațională de Tenis).

CONIPUR SW:
Sistem sandwich cu două straturi. Strat de bază realizat din granule reciclate. Stratul superior este realizat din poliuretan, folosind granule premium.
Respectă toate standardele internaționale importante, de ex. Specificațiile IAAF, DIN V 18035-6, ASTM F2157-02 și EN 14877.

CONIPUR PRO CLAY:
Este un sistem pentru suprafețe de tenis, ce poate fi folosit în toate anotimpurile. Se compune dintr-un strat de bază din granule de cărămidă, care sunt îngroșate cu un agent de legare special și zgură fină zdrobită la bază.
Suprafața poate fi utilizată atât în interior, cât și în exterior. Acesta garantează caracteristici excelente și coerente ale jocului și se poate juca în aer liber pe tot parcursul anului. CONIPUR PRO CLAY este certificată de Federația Internațională de Tenis (ITF).

CONIPUR HG
Sistem de pardoseală elastic pentru podele sportive interioare
Sistemul constă într-un strat CONIPUR de 2-3 mm pe un strat de granulație din cauciuc CONIPUR HG. Îndeplinește toate normele și standardele tehnice relevante. Certificate IHF, FIBA și BWF.

Începând cu 1977, CONICA dezvoltă, produce și furnizează produse de înaltă calitate și de încredere pentru producția de pardoseli din zonele sportive și de agrement pentru a fi utilizate în toate zonele climatice din întreaga lume. Portofoliul inovativ al companiei CONICA include soluții inteligente de sistem pentru piste de atletism în aer liber și în interior, facilități multifuncționale, săli sportive și multifuncționale, terenuri de joacă și terenuri de tenis.
Gazonul artificială, granulele EPDM și granulele negre completează gama extinsă de produse. În plus față de podelele sportive, CONICA fabrică și materiale plastice lichide pentru pardoseli industriale, sisteme de protecție a suprafețelor și parcări, precum și sisteme permeabile la apă pentru zonele urbane și rurale. Certificatele FIBA, ITF, IAAF și multe altele, atestă calitatea produselor și servicilor prestate de compania elvețiană.

Utilizare

Domenii de aplicare: săli de sport multisport și săli de sport școlare.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!